IZDAJE SE STAN 19 EVRA PO KVADRATU, TAKOREĆI DŽABE: Oglas stanodavca razbesneo podstanare! Ovako pokušao da ih OBMANE (FOTO)
Foto: Shutterstock

PAPRENO

IZDAJE SE STAN 19 EVRA PO KVADRATU, TAKOREĆI DŽABE: Oglas stanodavca razbesneo podstanare! Ovako pokušao da ih OBMANE (FOTO)

Beograd -

U jednoj objavi na društvenoj mreži Tviter pojavio se oglas za izdavanje stana u Beogradu i to 50 kvadrata za čak 950 evra!

Iako se mnogima čini da su cene kirija u prestonici u stagnaciji s vremena na vreme se pojavi oglas koji razbesni podstanare zbog nerealnih cena najma.

- Izdavanje stan Svetozara Markovića Beograd 950 evra 50 metara kvadratna, centralno. Pogledajte stan sa slikom, videom, mapom stana, troškovima i detaljnim informacijama. Cena po kvadratu 19 evra - piše u oglasu koji je objavljen u tvitu gde je autor dodao da je "takoreći džabe".

0211398466, Mostar, zgrada
foto: Profimedia

Ispod objave su se nizali komentari tviteraša koji su se osvrnuli na deo ovog oglasa u kome je stanodavac istakao i cenu po kvadratu.

- Ovo kad stavi po metru kvadratnom, valjda da ispadne džabe - piše u prvom komentaru dok u drugom stoji:

- Daćete mi šest kvadrata, hvala.

Neki su napisali i da se potražnja za stanovima u poslednje vreme osula te i da su pojedini stanodavci ostali bez dobrih platiša stranaca.

- Već se osula potražnja, počela je i kuknjava pa će i pad cena. Sad kad bi naši ljudi bili pametni pa da vrate stanodavcima milo za drago - stoji u jednom od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:33

Agent za nekretnine pojasnio situaciju podizanja cena: Vlasnici preferiraju Ruse jer oni ne pitaju za cenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track