URUČENI SERTIFIKATI POLAZNICIMA OBUKE „PUT DO USPEŠNOG PREDUZETNIKA“
Foto: Gradska opština Voždovac

URUČENI SERTIFIKATI POLAZNICIMA OBUKE „PUT DO USPEŠNOG PREDUZETNIKA“

Beograd -

Uručenjem sertifikata danas je završena dvodnevna obuka za nezaposlene „Put do uspešnog preduzetnika“ koju je organizovala voždovačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa Gradskom opštinom Voždovac.

Sertifikate su uručili član Veća Opštine Milan Mratinković, koji je svoje pozitivno preduzetničko iskustvo podelio sa polaznicima obuke i poželeo im uspeh u samostalnom radu i pomoćnik predsednika Opštine Voždovac Milijan Andrić. Prisutnima se obratio i člana gradskog Veća Vuk Mirčetić prema čijim rečima,Voždovac godinama u nazad može da se pohvali dobrim rezultatima koji pokazuju da se nezaposlenost smanjuje.

1 / 5 Foto: Gradska opština Voždovac

Rukovodilac Nacionalne službe za zapošljavanje- Voždovac Željka Zelenović Vuković se zahvalila Opštini na odličnoj dugogodišnjoj saradnji i pozvala prisutne da dođu u filijalu NSZ i iznesu svoje utiske, predloge i sugestije. Tokom obuke polaznici su se informisali o državnim subvencijama za pokretanje sopstvenog biznisa i samozapošljavanje, sa posebnim akcentom na izradi poslovnog plana. Cilj obuke je da polaznici provere opravdanost svoje poslovne ideje, sagledaju prednosti i rizike preduzetništva i informišu se o postupku registracije firme i aktuelnim zakonskim propisima. Sa dobijenim sertifikatom polaznici, kao budući preduzetnici, stiču uslov za bespovratna sredstava za samozapošljavanje kod NSZ.

Gradska opština Voždovac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track