DIVLJI TAKSISTI NAPALI DIREKTORA "BEOGRADSKOG TAKSIJA" NA AERODROMU! Zlatković za Kurir TV: Ako ih ne oteraju, napustiću profesiju
Foto: Kurir TV

užas

DIVLJI TAKSISTI NAPALI DIREKTORA "BEOGRADSKOG TAKSIJA" NA AERODROMU! Zlatković za Kurir TV: Ako ih ne oteraju, napustiću profesiju

Beograd -

Nakon što je direktor "Beogradskog taksija" Zlatan Zlatković ispričao u javnosti kako je napadnut od divljih taksista kod aerodroma "Nikola Tesla", ali i otkrio sve bahatosti ilegalaca, situacija je postala još gora.

Reporter Kurir TV Predrag Žambok došao je upravo na aerodrom gde će je iz prve ruke saznao šta su sve divlji taksisti spremni da urade kako bi naneli štetu legalnim taksistima.

I nekoliko minuta pre uključenja, novinarska ekipa Kurir TV svedočila je novom napadu divljih taksista, pošto je jedan udario šamar Zlatkoviću naočigled prisutnih.

- Da niste videli, ne biste mi verovali. Ovaj što me je napao je jedan od najopasnijih. I vi ste mogli da nastradate - priča Zlatković.

Kako kaže, vrlo dobro poznaje napadača i njegove, nazovi, kolege.

- Oni su siva zona. Sigurno ima krivični dosije, policija stiže. Nemam komentar. Pod stresom sam, treba da merim pritisak. Ostaću ovde ceo dan, brojaću saobraćaj, nemam gde da idem i da izgubim.

Zlatković otkriva i otkad je na meti vandala.

- Sve je počelo pre 10 godina, čitate o mnogim pokojnim ljudima, da li treba da pričam u kojoj meri je opasno. Bila su tu još dvojica koji su sve videli. Obezbeđenje se stvorilo brzo, ali su rekli da ništa nisu videli. Na infopultu nije bilo nikog iz Sekretarijata za saobraćaja, a tu je sedeo čovek iz obezbeđenje, koji ništa nije uradio nego je mene upozorio da ne snimam.

03:32

DIVLJI TAKSISTI NAPALI DIREKTORA BEOGRADSKOG TAKSIJA NA AERODROMU! Zlatković za Kurir TV: Ako ih ne oteraju, napustiću profesiju

Vidno uznemiren, rekao je da se nada da će policija konačno oterati ove ljude sa aerodroma.

- Teško mi je da pričam posle šamarčine, glupo je da glumim neku hrabrost. Razumite ove taksiste, sad ne sme nijedan taksista mog udruženja. Ja sam siguran da će se od danas pokrenuti akcija da bar neće raditi ovde sedam dana. ako sevrate, napustiću taksi profesiju i konstatovati da sam ja jedini kome ovo smeta.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track