MAJSTORI ODUŠEVILI JEDNU BEOGRAĐANKU: Došli usred noći, momak nije imao dovoljno novca da plati, ali čak ni to nije bio problem
Foto: Shutterstock

oduševio je

MAJSTORI ODUŠEVILI JEDNU BEOGRAĐANKU: Došli usred noći, momak nije imao dovoljno novca da plati, ali čak ni to nije bio problem

Beograd -

Pojedini građani često se žale na majstore i vodoinstalatere, optužujući ih da popravke i dolazak na adresu naplaćuju papreno.

Međutim, ima i svetlih primera. Tako je jedna žena na Tviteru podelila svoje iskustvo sa vodoinstalaterima.

- Najpoštenija firma u Beogradu. U pola noći došli, nisu me odrali i bili su maksimalno korektni. U stanu bio samo moj mlađi sin. Desilo se! Ima poštenog sveta! - napisala je jedna korisnica Tvitera.

Ona je dodala da njen sin nije imao dovoljno novca kod sebe pa se ponudio da im prebaci pare na račun.

- Pare nisu legle instant jer druga banka (poradićemo na edukaciji). Momci su se uplašili šta će šef da ima za naplatu. Otišli sa sinkom do bankomata i uzeli keš. Danas im legle pare koje im je platio preko računa. U roku od odmah mu vratili pare i izvinili se zbog neprijatnosti. Bukvalno sam oduševljena. Bila ubeđena da pojeo vuk magarca… Pride-opravili stvar fino - zaključila je ona.

Kurir.rs

Bonus video:

02:11

PETAR BOGOSAVLJEVIĆ O NOVOM ZAKONU O ZAŠTITI POTROŠAČA: Majstor više neće moći da dođe u pola noći i naplati 23.000 dinara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track