GUŽVA OD LASTE DO HITNE POMOĆI, ALI GAZELA NE STOJI! Od 9 sati kreće i izmena na GSP linijama u Zemunu zbog radova u Glavnoj
Ilustracija, Foto: Naxi kamere printscreen

jutarnji špic: ZASAD SE SVE KREĆE

GUŽVA OD LASTE DO HITNE POMOĆI, ALI GAZELA NE STOJI! Od 9 sati kreće i izmena na GSP linijama u Zemunu zbog radova u Glavnoj

Beograd -

BEOGRAD - Linije javnog prevoza u Zemunu od danas u 9 do 24. juna, biće izmenjene zbog radova na obnovi Glavne ulice.

Gradski Sekretarijat Beograda za javni prevoz najavio je da će linije 17 i 73 u smeru ka Batajnici ići trasom: Aleksandra Dubčeka - 22. oktobra - Vrtlarska - Ugrinovačka - Novogradska - Cara Dušana.

U smeru ka gradu autobusi 17 i 73 će ići ulicama Cara Dušana - Karamatina - Kej oslobođenja - Stevana Markovića - Avijatičarski trg - Aleksandra Dubčeka i dalje redovnom trasom, preneo je Beoinfo.

Vozila sa linije 45 u smeru ka terminusu Zemun (Novi grad) ići će trasom: Tošin bunar - Ivićeva - Ugrinovačka, a na liniji 83: Aleksandra Dubčeka - 22. oktobra - Vrtlarska - Ugrinovačka.

AMSS: Oprez zbog kiše i slabije vidljivosti

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju uglavnom nepovoljni uslovi zbog kiše, mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Nepovoljni uslovi posebno će pratiti vozače u centralnim i jugozapadnim krajevima Srbije, a zbog kiše preporučena je sporija vožnja. Oprez je neophodan i na brojnim deonicama gde su u toku radovi uz izmene u režimu saobraćaja. Na graničnim prelazima nema zadržavanja na putničkim terminalima, dok kamioni čekaju na izlaz iz zemlje na Horgošu, Kelebiji i Batrovcima oko tri sata, a na Šidu oko pet sati, dodao je AMSS.

Vozila sa linija 84, 704, 706 i 707 ići će ulicama: Karađorđeva - Avijatičarski trg - 22. oktobra - Vrtlarska - Ugrinovačka - Novogradska - Cara Dušana, a u smeru ka gradu: Cara Dušana - Karamatina - Kej oslobođenja - Stevana Markovića - Karađorđeva i dalje redovnom trasom; Vozila sa linija 703, 705 i 706E u smeru ka Batajnici ići će trasom: terminus "Kej oslobođenja" - Marka Nikolića - Davidovićeva - Glavna - Cara Dušana, dok će u suprotnom smeru ići ulicama: Cara Dušana - Karamatina - Kej oslobođenja - terminus "Kej oslobođenja".

Privremeno je ukinuto stajalište "Dušanova" za linije 45 i 83 u Novogradskoj ulici, i izmešteno stajalište "Ugrinovačka" u Novogradskoj ulici za oko 15 metara, odnosno ispred kućnog broja 31.

Gazela jutros u 7.30

Gazela, kiša
foto: Naxi kamere printscreen

Vozila na linijma 45 i 83 će na izmenjenim delovima trasa koristiti stajališta "Novogradska" za smer ka Ulici Filipa Višnjića.

Linije 17, 73, 84, 704, 706 i 706 koristiće stajalište "Ugrinovačka" u smeru ka Ulici cara Dušana, dok će vozila sa linije 83 koristiti sva stajališta na izmenjenom delu trase, osim stajališta "Aleksandra Dubčeka" u Ulici 22. oktobra - smer ka Ulici Džona Kenedija.

Kurir.rs/Beta/Foto: Naxi kamere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track