SRAMOTA, BAHATI STANODAVCI IMAJU NOVA PRAVILA! Žena razočarana objavila sve na mrežama: "Već četvrti oglas zovem! Pa dokle više?!"
Foto: Shutterstock

smetaju im deca, pušači, životinje...

SRAMOTA, BAHATI STANODAVCI IMAJU NOVA PRAVILA! Žena razočarana objavila sve na mrežama: "Već četvrti oglas zovem! Pa dokle više?!"

Beograd -

Dolaskom stranaca u Srbiju, mnogi stanodavci osim što su podigli cene mesečnih zakupnina, uveli su i neka nova pravila, a mnogi od njih više ne primaju stanare sa decom!

- Već četvrti oglas zovem, kažu ne primamo porodicu sa decom. Zar su deca postala toliki problem? E moja Srbijo... - napisala je jedna žena u grupi "Izdavanje stanova - Beograd".

Stanodavci neće porodice s decom
Stanodavci neće porodice s decomfoto: Printscreen Facebook

Mnogi korisnici razbesnelo je to što pojedinci više neće da primaju u stan ljude sa decom.

- Kao da si im saopštio da ćeš tu živeti sa aždajama, a ne sa nevinim bićima. Svačega ima zaista - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica društvenih mreža napisala je da je sramota šta smo kao narod postali.

- Smetaju im deca, smetaju životinje, smetaju pušači i ko zna šta još, a da li nekom oni smetaju? Pa dokle više bahatosti stanodavaca, a digli cene kao da su bogom dani - dodaje se u komentarima.

Kurir.rs

Bonus video:

03:45

STANODAVCI U BEOGRADU ZBOG POREZA OD PAR HILJADA RIZIKUJU KAZNU OD 300.000! Advokatica Zečević: Ima komšija koji će ih prijaviti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track