UHAPŠEN JOŠ JEDAN DIVLJI TAKSISTA NA AERODROMU "NIKOLA TESLA"! Ko krši propise ostaje BEZ VOZILA! Bjelić: Zahvalni smo nadležnima
Foto: Frank Peters / Panthermedia / Profimedia, Beta

AKCIJU HAPŠENJA PODRŽAO PREDSEDNIK SAVEZA TAKSI UDRUŽENJA

UHAPŠEN JOŠ JEDAN DIVLJI TAKSISTA NA AERODROMU "NIKOLA TESLA"! Ko krši propise ostaje BEZ VOZILA! Bjelić: Zahvalni smo nadležnima

Beograd -

Nastavljaju se hapšenja neregularnih taksista koji pokušavaju da prevare putnike na Aerodromu "Nikola Tesla". Svi koji budu zatečeni da rade van propisa ostaju bez vozila.

Podsetimo, akcija suzbijanja divljih talsista počela je u aprilu na inicijativu ministara Bratislava Gašića i Gorana Vesića. Za vikend MUP je sa posebnom jedinicom policije organizovao punktove koji su vršili kontrolu svih taksista, a danas je i jedan neregularan taksista uhapšen.

Aleksandar Bjelić, predsednik Saveza taksi udruženja, kaže za Kurir da u potpunosti podržava akciju hapšenja.

Aleksandar Bijelić
foto: Kurir Televizija, Frank Peters / Panthermedia / Profimedia, Beta

- Jedan od naših apela je da zakoni treba da se sprovode, poštuju i da važe za sve. Drago nam je da je ova akcija zaživela i u ime udruženja mogu da kažem da smo zahvalni nadležnima koji su se uhvatili u koštac sa ovim problemom. Presrećni smo zbog toga, vraća se poverenje korisnika u taksiste - rekao je Bjelić i dodao:

- Otkad je ovakav način rada počeo da se kažnjava dobili smo rezultat da sada na aerodromu imamo preko 200 taksista koji regularno rade i osećaju se sigurnije i bezbednije. Zbog svega toga šaljemo molbu u ime građana i struke da se istraje na ovome i da ovo bude jedna trajna mera i aktivnost koja će se sprovoditi kako bi svako ko prekrši zakon bio kažnjen.

Kurir.rs

Bonus video:

03:38

SRBIJA IMA NAJVIŠE TAKSI, AKCIZA I NAKNADA U EVROPI! Naftaš objasnio nikad veći skok cene TEČNOG GASA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track