OVAKVO LUDILO JOŠ UVEK NISMO VIDELI: Automobil kod beogradskog aerodroma vozi UNAZAD U KONTRA SMERU! Ili je hrabar ili lud (VIDEO)
Foto: Shutterstock, Printscreen Instagram

vozači sve snimali

OVAKVO LUDILO JOŠ UVEK NISMO VIDELI: Automobil kod beogradskog aerodroma vozi UNAZAD U KONTRA SMERU! Ili je hrabar ili lud (VIDEO)

Beograd -

Novi saobraćajni prekršaj zabeležen je danas kod aerodroma "Nikola Tesla", kada je vozač automobila zatečen kako vozi u suprotnom smeru.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, vozilom je upravljao stariji muškarac koji je želeo sa glavnog puta da se isključi za parking aerodroma, ali je kako se vidi na snimku promašio skretanje i zalutao.

- Naleteli smo na starijeg gospodina koji nije shvatio da ide suprotnim smerom, čak je nakon naglog kočenja i nas i njega, pokušao da se prestroji na moju desnu stranu, misleći da sam ja namerno na njega - piše u opisu snimka koji je objavljen na instagram profilu "moj_beo_grad".

Kako se dalje navodi, muškarac koji je ušao u pogrešni smer naišao je na automobil, a ljudi iz tog vozila su mu mahali i svirali kako bi ga usmerili na pravi put. On je nakon toga krenuo "u rikverc", i bezbedno se isključio ka aerodromu.

Na svu sreću nije došlo do većeg incidenta.

Nepromišljen potez ovog vozača izazvao je lavinu komentara, a ovo su samo neki od njih:

"Mole se starija gospoda da batale volan", "Toliko decenija se vozi da su znakovi samo ukras", "Taj deo tu uopšte nije dobro obeležen, nema nikakve table da jasno ljudima da do znanja gde prestaje autoput, a gde se ide za drop off i odakle kreće samo jedna traka".

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track