KOŠMAR NA PRILAZU BEOGRADU! AUTO-PUT STOJI: Kilometarske kolone vozila kod aerodroma! NEMA POMERANJA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

KOŠMAR NA PRILAZU BEOGRADU! AUTO-PUT STOJI: Kilometarske kolone vozila kod aerodroma! NEMA POMERANJA! (VIDEO)

Beograd -

Prilazi Beogradu na auto-putu od aerodroma "Nikola Tesla" prema centru su potpuno paralisani duže od pola sata. Najveći problem je to što se ljudi posle vikenda vraćaju kući, pa su kolone vozila nepregledne.

Prema navodima na društvenim mrežama, teška saobraćajna nesreća dogodila se oko 19 časova na auto-putu Beograd-Zagreb u smeru ka gradu kod Zmajeve pumpe, kada su se sudarila dva putnička vozila i jedan kamion.

Reč je o lančanom sudaru u kojem je povređeno nekoliko osoba.

Na snimcima sa društvenih mreža, vidi se automobil i šlep vozilo su od siline udara u potpunosti uništeni, dok je na kamionu pričinjena manja materijalna šteta.

"Audi" je nakon udesa ostao na sredini puta, dok je šlep vozilo završilo na desnoj strani puta uz bankinu, a delovi vozila rasuti su svuda po putu.

Prema pisanju instagram profila "Serbialive_beograd", na toj deonici se saobraćaj trenutno odvija jednom trakom i stvaraju se veliki zastoji.

- Zarobljeni na autoputu Beograd - Zagreb već pola sata, pravi se ozbiljna gužva ne može da se prođe zbog udesa - piše ispod objave na instagram profilu "Moj_beo_grad" i dodaje se da "nema pomeranja".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track