LAZAREVAC DOBIO JOŠ JEDNU MODERNU SAOBRAĆAJNICU: Bolja povezanost s centrom za građane MZ Petka i Dušan Petrović Šane
Foto: GO Lazarevac

LAZAREVAC DOBIO JOŠ JEDNU MODERNU SAOBRAĆAJNICU: Bolja povezanost s centrom za građane MZ Petka i Dušan Petrović Šane

Beograd -

Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac, obišao je Železničku ulicu u Lazarevcu u kojoj je postavljanjen završni sloj asfalta.

Izgradnja ove ulice u dužini od 1,4 km podrazumevala je postavljanje nove kišne kanalizacije, zamenu vodovodne mreže, priključak na kanalizacionu mrežu, novu led rasvetu, postavljanje optičke mreže, nove trotoare, nova parking mesta i biciklističku stazu.

GO Lazarevac, Lazarevac
foto: GO Lazarevac

- Lazarevac je dobio još jednu modernu saobraćajnicu koja će na jedan savremen i moderan način rešiti pristup centralnom gradskom jezgru, a građani Mesne zajednice Petka i Dušan Petrović Šane novu, modernu saobraćajnicu koja će olakšati i učiniti bezbednijim njihovo svakodnevno kretanje - naveo je predsednik GO Lazarevac.

GO Lazarevac, Lazarevac
foto: GO Lazarevac

On je dodao da je u toku izrada projektno tehničke dokumentacije i obezbeđivanje sredstava za izgradnju drugog dela Železničke ulice koji bi imao izlaz na Ibarsku magistralu čime bi se rasteretio ulaz u grad iz pravca jezera Očaga.

GO Lazarevac, Lazarevac
foto: GO Lazarevac

- U obilascima i razgovorima sa našim sugrađanima saslušali smo njihove potrebe i potrudili se da ih i ostvarimo kako bi stvorili bolje i kvalitetnije uslove za njihov život. Slušajući predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da nedostaju projekti, trudimo se da uradimo što više kvalitetnih projekta kako bi konkurisali i obezbedili sredstva za bolji Lazarevac - rekao je Stević.

Kako kaže, u toku je izrada projektno tehničke dokumentacije za nastavak izgradnje Ulice Milovana Lazarevića, ali i raspisivanje Javne nabavke od strane beogradske direkcije za kompletnu rekonstrukciju i izgradnju Ulice Vuka Karadžića u dužini od 2,2 kilometara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track