POTEZ KOMŠIJE ODUŠEVIO STANOVNIKE NOVOG BEOGRADA: Očistio, postavio sto i klupice, okupio DECU i uradio ovu stvar! SVAKA ČAST
Foto: Shutterstock

DIVNO

POTEZ KOMŠIJE ODUŠEVIO STANOVNIKE NOVOG BEOGRADA: Očistio, postavio sto i klupice, okupio DECU i uradio ovu stvar! SVAKA ČAST

Beograd -

Potez jednog mladog čoveka oduševio je stanovnike Novog Beograda, kao i korisnike društvenih mreža!

I dok mnogi nemaju vremena da se bave sa decom, ovaj mladić učinio je nešto što je za svaku pohvalu.

- Komšija, mlad čovek, očistio ispred solitera, postavio sto i klupice. Sada okupio decu iz zgrade, uključujući i svoju i organizuje kviz znanja. Oni sede na čistim stepenicama, na ulazu zgrade, postavlja pitanja i zagonetke, oni odgovaraju, nešto znaju nešto ne, smeju se, tapšu i uživaju - navodi se u jednoj objavi na Tviteru.

komšija, gest, pohvale, deca, kviz
foto: Printscreen Tviter

Korisnica je dodao i da neki u to ne veruju, a ona je priložila i fotografiju.

- Neki ne veruju! Od svega imaju da kažu: "Zašto deca sede na stepeništu ako imaju klupe." E to smo mi! Ne verujemo da postoje takvi ljudi! Kažu neki: "Laž, nije se desilo!" Za neke je ovo čudnije nego da sam napisala da je došao marsovac.To samo pokazuje kakvi smo ljudi! - zaključila je ova korisnica Tvitera.

Mnogi korisnici su imali samo reči hvale za komšiju koji je na taj način rešio da okupi decu.

- I na kraju će neki penzos koga mrzi da živi i kome "smeta galama" da prospe ulje na stepenice. Svaka čast za komšiju - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track