ZA SVE LJUBITELJE ŽIVOTINJA, A POSEBNO MAČAKA: Edukacija i savetovanje o zdravlju i nezi, a prilika i da se neke mace udome!
Foto: Kurir TV

"Moja prva šapa" sutra na Vračaru

ZA SVE LJUBITELJE ŽIVOTINJA, A POSEBNO MAČAKA: Edukacija i savetovanje o zdravlju i nezi, a prilika i da se neke mace udome!

Beograd -

Pet Mondo Serbia, u saradnji sa Opštinom Vračar, u subotu, 18. novembra, od 16 do 19 sati, organizuje poseban događaj namenjen ljubiteljima životinja - edukativnu radionicu za decu i celu porodicu, pod nazivom "Moja Prva Šapa".

Zanimljiv program ima za cilj podsticanje odgovornog vlasništva nad kućnim ljubimacima, sa posebnim fokusom na brigu o mačkama.

Posetioci će imati priliku da uče od doktora veterinarske medicine Mihajla Ivanovića iz ordinacije Faunus, koji će deliti dragocene savete o zdravlju i nezi mačaka. Pored toga, više od 20 mačaka, koje trenutno traže svoj dom, biće predstavljeno posetiocima koji možda žele pružiti ljubav i dom nekom od ovih četvoronožnih prijatelja.

Organizatori obećavaju brojna iznenađenja, a posebne nagrade pripremljene su za najmlađe posetioce, čineći ovo iskustvo još zanimljivijim za celu porodicu.

Edukativna radionica "Moja Prva Šapa" održaće se u Galeriji zgrade Gradske opštine Vračar, pružajući priliku svima da se informišu, zabave i doprinesu dobrobiti životinja.

Očekuje se veliki odziv ljubitelja životinja i onih koji žele naučiti više o pravilnoj brizi o svojim ljubimcima.

Kurir/321Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track