NAJNOVIJA DOJAVA O BOMBI U NAJVEĆOJ ŠKOLI U SRBIJI: Đaci izgubili dosta od nastave zbog stalnih evakuacija, tri nedelje "na meti"
Foto: Zorana Jevtić, BETAPHOTO DRAGAN GOJIC, BETA Amir Hamzagić

Svi đaci i zaposleni u školi nalaze se u školskom dvorištu

NAJNOVIJA DOJAVA O BOMBI U NAJVEĆOJ ŠKOLI U SRBIJI: Đaci izgubili dosta od nastave zbog stalnih evakuacija, tri nedelje "na meti"

Beograd -

Neverovatno, ali dojave o bombama u OŠ "20. oktobar" se nastavljaju i dalje i do je već skoro tri nedelje da im ovakve pretnje stižu svakodnevno, čak i više puta tokom dana. U školu je, kako saznajemo, upravo stigla nova, više se ne zna koja po redu dojava za ove tri nedelje.

Svi đaci i zaposleni u školi nalaze se u školskom dvorištu.

Pre oko tri nedelje ponovo su aktuelne dojave o bombama, najčešće u školama, a posebno je "na meti" OŠ "20. oktobar", inače najveća škola u Srbiji.

Svaka ovakva dojava, iako je policija prisutna u samoj školi i oko nje 24 časa, zahteva određenu proceduru, što podrazumeva evakuaciju i kompletan pregled škole, tako da su deca izgubila dosta od nastave.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:21

IZAZIVANJE PANIKE I USAĐIVANJE PARANOJE! Obradović o ciljevima lažnih dojava o bombama: Ima ih više, ali jedan je GLAVNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track