NAJAVLJENA ISKLJUČENJA: Danas bez vode potrošači u OVIM delovima Zvezdare i Novog Beograda
Foto: Profimedia

NAJAVLJENA ISKLJUČENJA: Danas bez vode potrošači u OVIM delovima Zvezdare i Novog Beograda

Beograd -

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin, od danas do subote.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22.00 do 06.00 između ponedeljka i utorka imaće sledeći potrošači:

Blokovi 44, 45 i naselje Dr Ivana Ribara.

"U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumevanju. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta", navode iz BVK.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara danas od 08.30 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači u:

Zahumskoj ulici (od Jovana Ćirilova do Đuke Dinića) i Đuke Dinića (od Bulevara kralja Aleksandra do Vojvode Bogdana).

Od 08.00 do 20.00 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:

Hoze Martia, Pabla Nerude, Salvadora Aljendea (od Marijane Gregoran do Hoze Martia), Marijane Gregoran (od Husinskih rudara do Mirijevskog bulevara).

"Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe", poručuju iz BVK.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track