BEOGRAĐANIN KUPIO VOĆNI JOGURT, PA SE ZAPREPASTIO KADA GA JE OTVORIO: Ovo se dešava već drugi put! Evo šta su mu uvalili! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen

sramota

BEOGRAĐANIN KUPIO VOĆNI JOGURT, PA SE ZAPREPASTIO KADA GA JE OTVORIO: Ovo se dešava već drugi put! Evo šta su mu uvalili! (FOTO)

Beograd -

Pojedini trgovinski lanci kupcima podvaljuju proizvode sa isteklim rokom trajanja, ali i buđave proizvode!

Neki uvaljuju i crvljive proizvode, a ima i onih koji prelepljuju rok trajanja pa prodaju robu sa isteklim rokom.

Jedan Beograđanin kupio je u jednoj prodavnici poznatog trgovinskog lanca voćni jogurt, a sutradan kada ga je otvorio imao je šta i da vidi. Proizvod se ubuđao.

voćni jogurt, buđav, kupci
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

- Juče kupljen buđav voćni jogurt. Rok upotrebe do 28. januara. Dešava se već dva puta sa istim jogurtom, neka ljudi izbegavaju i uštede 200 dinara - navodi se u opisu fotografije na kojoj je uslikan buđav jogurt.

Fotografija je objavljena na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad", a mnogi korisnici smatraju da je to velika sramota za trgovce.

Revoltirani potrošači ukazuju da u poslednje vreme sve češće nailaze na pokvarenu hranu u prodavnicama, a stručnjaci savetuju da to odmah prijave sanitarnoj inspekciji.

Bonus video:

01:41

PRODAJU MESO LOŠIJEG KVALITETA PO CENI BOLJEG: Rigorozne kontrole u Srbiji, da smo u EU kazna bi bila i do 500.00 DINARA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja