ISPOSVEST STUDENKTINJE IZ BEOGRADA MNOGE RASTUŽILA: Imam 23 godine, a roditelji mi sve brane! Prate svaki moj korak i ucenjuju me!
Foto: Profimedia

tužna

ISPOSVEST STUDENKTINJE IZ BEOGRADA MNOGE RASTUŽILA: Imam 23 godine, a roditelji mi sve brane! Prate svaki moj korak i ucenjuju me!

Beograd -

Ispovest jedne studentkinje iz Beograda rastužila je mnoge korisnike društvenih mreža!

Naime, ona se požalila anonimno na ponašanje svojih roditelja, koji joj, kako ona kaže, brane da se druži i viđa sa ljudima.

- Imam stroge roditelje. Imam 23 godine, studiram i radim. Još uvek mi brane da se družim ili vidim sa nekim. Sve moraju da znaju gde sam, sa kime sam, ko su ti ljudi, kako sam ih upoznala. Apsolutno prate svaki moj korak. Svaki put se mešaju sa kime se družim, pa razne predrasude i plašenja - požalila se ona nedavno u grupi "Studenti beogradskih univerziteta - SBU".

Dodali je i da su srećni kad je neko "otkači za viđanje".

ispovest, studentkinja, roditelji
foto: Printscreen Facebook

- O momku ne bih da pričam jer sve moraju da znaju. Zato im i ne pričam ništa. Rekla sam im da prestanu, a oni ne čuju. Novu godinu sam sama proslavila, čak i bez njih, jer su bili protiv toga da idem sa drugaricom da slavim. Kad se pobunim kreću svađe i ucene. Da li je to normalno i imate li neki savet? - upitala je ona.

Mnogi korisnici ove grupe i kolege studenti su je savetovali da ide kod psihoterapeuta i da se odseli čim bude mogla.

- To što oni rade nije normalno. Tvoji roditelji nisu brižni ili zaštitnički nastrojeni, već manipulativni i jako toksični. Svaka čast kako si ostala normalna uprkos svemu - navodi se u jednom od komentara.

Bonus video:

04:36

ŠTA MI DRUGO PREOSTAJE, BORIM SE DO KRAJA ŽIVOTA - ON MI JE SVE! Potresna ispovest i apel za pomoć samohrane majke iz Čačka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track