"UDARILA ME STRUJA TOKOM TUŠIRANJA ZBOG NEODGOVORNOG STANODAVCA" Muškarac podelio sliku kupatila iz stana u BG, svi poručili: Beži
Foto: Shutterstock

"Mogao si da pogineš"

"UDARILA ME STRUJA TOKOM TUŠIRANJA ZBOG NEODGOVORNOG STANODAVCA" Muškarac podelio sliku kupatila iz stana u BG, svi poručili: Beži

Beograd -

Objava jednog podstanara u Beogradu zaprepastila je mnoge korisnike interneta, kada je otkrio da živi u stanu koji ga može koštati života, i to bukvalno.

Neimenovani muškarac iz Srbije, priznao je da zbog problema sa instalacijama navodno doživeo blaži strujni udar prilikom tuširanja. Kako je objasnio, vlasnika stana je obavestio o svemu, koji je brzo poslao električara, međutim problem nije rešen, zbog čega nije siguran šta dalje da radi.

"Podstanar sam u staroj zgradi u Beogradu. Pre par dana udarila me struja dok sam se tuširao. Struja je prošla kroz slavinu. OK sam, ali dalje imam simptome, osećaj bockanja sa leve strane i sa vremena na vreme utrne mi noga i ruka.

strujni udar
foto: Printscreen/Reddit

Vlasnik je poslao 'električara' koji zavezao ŽICAMA slavinu i rekao da je sve rešeno i OK. Može da se vidi na slikama.

Ova zgrada nikad nema inspekcije, to znam pitao sam vlasnika i pretpostavljam da nije ni registrovana kao zgrada za podstanare...

Nemam druge osim da se selim, ali bilo bi dobro znati šta bi se moglo uraditi da dobijemo siguran popravak struje. Vlasnik je rekao da ako nazovem električara drugog i ne nađe problem, da sam ja dužan za račun", napisao je on, te priložio i fotografije kupatila.

strujni udar
foto: Printscreen/Reddit

"Mogao si da pogineš"

Svestan da će se iz stana što pre iseliti, pitao je ljude na ovoj društvenoj mreži kako potencijalno spasiti sledeće stanare.

"Ti bas voliš život na ivici? Ili hoćeš da se indirektno samo ubiješ? Pa beži odatle čoveče", "Na stranu sto žice od struje nemaju šta da traže odmah pored slavine… Nađi ti odmah drugi stan, a pre izlaska zovi druže policiju i hitnu, prijavi to.. Mogao si da pogineš. Kakva crna priča ko će da plaća električare, odmah ga napakuj za hapšenje! Takav stanodavac će stan izdatu nekom drugom bez problema", "Ovo kao Đerdap bog te mazo... Bež' odatle", "Ne ulazi u tuš kabinu gde im struje jer možeš da pogineš. Ni gazda ni kirija ni je*eni bojler nisu vredni tvog života" , "Ti si rođeni luđi od stanodavca. Ili baš voliš ekstremne sportove. Spržiće te, da l' si realan?", bili su samo neki od komentara ispod njegove objave.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:21

BOJLER MOŽE DA BUDE FATALAN KAO I BOMBA: Izbegnite eksploziju i strujni udar! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track