NOVINAR U ČUDU POSLE BIZARNE NESREĆE NA CERAKU: Zamisli da si u kafiću i udari te SAOBRAĆAJNI ZNAK! Evo šta je s povređenom decom
Foto: Kurir TV

kurir tv

NOVINAR U ČUDU POSLE BIZARNE NESREĆE NA CERAKU: Zamisli da si u kafiću i udari te SAOBRAĆAJNI ZNAK! Evo šta je s povređenom decom

Beograd -

Tri osobe, među kojima dvoje dece, povređene su sinoć u beogradskom naselju Cerak u bizarnoj nesreći kada je u kafić uleteo saobraćajni znak.

Kako je došlo do nezgode i u kakvom su stanju povre]eni izvestio je reporter Kurir TV Nikola Vujović.

- Stvarno bizarna nesreća, povređeni su zadobili lakše telesne povrede i njihovo stanje je stabilno i pušteni su na kućno lečenje. Među povređenima je bilo i dvoje dece, dečak i devojčica, ali i oni su sa lakšim telesnim povredama pušteni kući - započeo je Vujović.

- Kad sam čuo šta se zapravo dogodilo, nisam mogao da verujem, ali mi je sada jasnije kada sam došao na teren. Inače, u Jablaničkoj ulici, ovde na Ceraku, postoji jedna rupa na putu ispred koje stoji znak upozorenja na nju. Vozač je malo većom brzinom išao Jablaničkom ulicom, udario je u znak koji je potom uleteo u izlog kafića. Jako bizarna situacija, zamislite da sedite na miru, pijete piće ili kafu u nekom od kafića i samo vam odjednom uleti saobraćajni znak - nije krio čuđenje novinar Kurir TV.

01:57

NOVINAR U ČUDU POSLE BIZARNE NESREĆE NA CERAKU: Zamisli da si u kafiću i udari te SAOBRAĆAJNI ZNAK! Evo šta je s povređenom decom

Upozorio je da se ništa nije promenilo kako bi se sprečula neka nova nezgoda na istom mestu.

- E sada, možda je problem do ovoga, dok smo mi čekali na ovo uključenje, videli smo da vozači Jablaničkom ulicom voze malo brže. Čak sam i sada svedok nekoliko nepropisnih preticanja u ovoj ulici, ali opet moram da napomenem i da možda ova rupa koja se nalazi na putu nije baš najsjajnije obeležena. Da, nalaze se ova dva manja znaka, ali možda bi trebalo ranije da se obeleži kako bi vozači koji se spuštaju na Jablaničku ulicu znali da se ovde nalazi jako velika rupa. Sva sreća što niko nije sedeo u bašti kafića noćas da bi možda pričali o tragediji, a ne samo o jednoj bizarnoj nesreći.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:34

PRVI SNEG ZAVIO SRBIJU U CRNO! Za 24 sata desilo se 15 saobraćajnih nesreća: Troje ljudi izgubilo život, NIZALI SE LANČANI SUDARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track