ŠOKANTNA NOĆ NA VMA, PRIMARIJUS ZGRANUT: Primljeno dvanaestoro "mortus pijane" dece mlađe od 15 do čak 2,8 promila?!
Foto: Ministarstvo Odbrane

hitna pomoć

ŠOKANTNA NOĆ NA VMA, PRIMARIJUS ZGRANUT: Primljeno dvanaestoro "mortus pijane" dece mlađe od 15 do čak 2,8 promila?!

Beograd -

Doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković rekao je da je primljeno dvanaestoro dece u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola u krvi. To je ozbiljno stanje, zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju, rekao je dr Leković.

Doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković rekao je da zabrinjava broj primljenih alkoholisanih lica kojih je bilo 26, a posebno je zabrinjavajuće što su od toga dvanaestoro bila deca mlađa od 15 godina.

"Oni su bili u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola. To je ozbiljno stanje. Zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju", rekao je doktor Leković.

Pored alkohola bilo je i maloletnih pacijenata koji su povređeni u tuči, napomenuo je doktor Leković.

U toku noći jedan čovek u Beogradu pao je sa čak 12 metara visine, saopštio je dr Leković pomenuvši i da je bilo povreda u kući, na radu, na ulici...

- Imali smo pad sa 12 metara, na svu sreću čovek nije povredio nijedan vitalni organ i ima samo posekotine po licu - rekao je on.

Kurir.rs/RTS

Bonus video:

02:12

PIJANI MLADIĆI BRUTALNO PRETUKLI TAKSISTU U NOVOM SADU: Jedan me udario flašom punom vinjaka, glava mi je bila sva u krvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja