ŽENA ZAUSTAVLJA LJUDE U KNEZ MIHAILOVOJ I TRAŽI NOVAC: Ko ne da gadno prođe! Beograđani šokirani kada vide šta radi (FOTO)
Foto: Ana Paunković

oprez!

ŽENA ZAUSTAVLJA LJUDE U KNEZ MIHAILOVOJ I TRAŽI NOVAC: Ko ne da gadno prođe! Beograđani šokirani kada vide šta radi (FOTO)

Beograd -

Žena srednjih godina u Knez Mihailovoj ulici još uvek traži novac od prolaznika, a onoga ko joj ne da ni dinara ona počinje da vređa pa čak i da udara, tvrde Beograđani!

Na Instgram stranici moj_beo_grad_ pojavio se novi video-snimak na kome se vidi ova žena kako udara jednog mladića u leđa.

- Udarila dečaka iz čista mira u Knezu, a onda je krenula mene da juri i pljunula me... Nije prvi put da radi to - navodi se u objavi.

Prosjačenje, Knez Mihailova
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad_

Podsetimo, nedavno je jedna Beograđanka ispričala za Kurir kakvu je situaciju imala sa pomenutom ženom.

- U Petak sam sa dečkom šetala Knez Mihailovom ulicom. Bila je velika gužva, lepo i toplo vreme te su ljudi, porodice sa decom izašle u šetnju u centru grada. Negde na sredini Knez Mihailove ka Kalemegdanu zaustavlja nas žena srednjih godina i traži od nas novac. Pošto nismo imali ništa sitno odbili smo da joj damo i tada je nastala cela njena drama - rekla je devojka (ime poznato redakciji) i dodala:

porodica, Beograd, Knez Mihailova
foto: Shutterstock

- Kad je čula da od nas neće dobiti novac počela je da viče, da nas vređa i psuje. "Dabogda ne dočekali kraj dana" govorila je ona dok smo mi nastavili dalje u svom pravcu. I dalje je urlala na nas i psovala toliko da mi je bilo neprijatno zbog ljudi koji su se okretali i gledali ceo taj prizor. Bila sam besna, šokirana, zaledila sam se zbog njenog ponašanja. Mislim da bi me i udarila da sam bila sama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track