BEOGRAĐANI BESI ZBOG NEVASPITANIH VLASNIKA PASA: Apelujem na sve koji imaju ljubimce da POKUPE izmet, ružno je videti NUŽDU!
Foto: Profimedia

nekulturni

BEOGRAĐANI BESI ZBOG NEVASPITANIH VLASNIKA PASA: Apelujem na sve koji imaju ljubimce da POKUPE izmet, ružno je videti NUŽDU!

Beograd -

Mnogi vlasnici pasa ne čiste izmet svojih pasa u šetnji, te su pojedini parkovi puni psećeg izmeta, ali tu nije kraj... Gotovo svakodnevno izmet pasa možemo videti i po trotoarima, te nije retkost da isti i ugazimo!

Ali, ovo nije nekultura pasa, već njihovih vlasnika koji ne umeju, odnosno ne žele da pokupe izmet svojih ljubimaca.

Posebno građanima upada u oči to što oni koji žive na Vračaru i Dorćolu ne skupljaju izmet pasa koji koštaju i nekoliko hiljada evra!

pseći izmet
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

- Apelovala bih na sve stanovnike Vračara i na sve građane koji šetaju ljubimce ovim delom grada, da pokupe ostatke nužde za svojim psima. Užasno je ružno videti izmet nasred trotoara. Budimo kulturni. Hvala! - napisala je jedna Beograđanka na storiju Instagram profila "Serbialive Beograd".

Mnogi vlasnici pasa hvale se svojim kućnim ljubimcima, postavljaju njihove fotografije na društvene mreže, slave im rođendane, ali nemaju kulturu, a ni naviku da izmet svojih pasa pokupe!

Iako za ovo postoje kazne, mnogi vlasnici nemaju naviku da počiste za svojim psom, što mnogima smeta. Sve češće oni svoje pse vode i u tržne centre, gde takođe ne pokupe za svojim psima.

Bonus video:

02:09

OPASNI PARAZIT POJAVIO SE U VOJVODINI! Prenose ga psi i lisice i lako ide s čoveka na čoveka: OVO JE NAJBOLJI NAČIN ZAŠTITE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track