"SVE MI JE IZGORELO" Plamen suknuo do 3. sprata i sve se pretvorilo u prah i pepeo! Stanari očajni, od stihije pobegli na krov
Foto: Kurir

lokalizovan požar, srećom, nema stradalih i povređenih

"SVE MI JE IZGORELO" Plamen suknuo do 3. sprata i sve se pretvorilo u prah i pepeo! Stanari očajni, od stihije pobegli na krov

Beograd -

Od kafića nije ostalo ništa, popucala stakla na stanovima, plamen gutao sve do 3. sprata

BEOGRAD - Veliki požar izbio je jutros u ulici Bulevar Maršala Tolbuhina u Novom Beogradu. Izgoreo je ugostiteljski objekat koji se nalazi u stambenoj zgradi.

Požar je zahvatio spratove stambene zgrade u kojoj se nalazi ovaj ugostiteljski objekat. Na prvim snimcima se vidi ogroman dim i vatrogasci koji pokušavaju da ugase vatru.

Očajni stanari stoje ispred i dalje ne mogu da dođu sebi:

1 / 7 Foto: Kurir

- Oko pola sedam smo osetile dim i istrčale napolje - kažu dve devojke, stanarke ove zgrade.

U očaju jedan od stanara požalio se da mu je sve izgorelo.

- Sve mi je izgorelo. Nije mi ni do čega, sreća pa smo svi dobro!

- Kada sam se probudila čula sam pucanje i lomljenje, mislila sam da neko basa šut! Onda sam videla buktinju i izletela iz zgrade - kaže jedna stanarka.

22 vatrogasca i 7 vozila na terenu

Čak 22 vatrogasca i sedam vozila trenutno je na terenu na Novom Beogradu. Prema našim saznanjima, vatra se proširila čak do sedmog sprata.

Od kafića koji se zapalio nije ostalo ništa, a vatra je progutala terase i stanove na prvim spratovima.

Popucala stakla na stanovima, plamen gutao sve do 3. sprata

Više stanova oštećeno je u požaru koji je jutros oko 6 sati izbio u kafiću .

Kafić se nalazi u stambenoj zgradi, a plamen je u rekordnom roku počeo da se širi i na stanove. Požar je zahvatio stanove sve do 3. sprata. Nije poznato kolika je šteta načinjena u samim stanovima, ali sa spoljne strane se vidi da su popucali prozori i da su uništene terase i fasada.

00:28

Gasi se požar u Maršala Tolbuhina, veliki broj vatrogasnih ekipa na terenu

Stanari, vidno uznemireni, u šoku gledaju na desetine vatrogasaca koji dogašavaju požar i hlade plinske boce koje su izvukli iz lokala i sprečili veću tragediju.

Kako je rekla radnica salona koji se nalazi uz kafić, ona je jutros otvorila lokal i samo je odjednom osetila jak dim. Kada je izašla da vidi šta se dešava, vatra je rekordnom brzinom gutala kafić i širila se na vozila i stanove.

Vatrogasci su stigli u rekordnom roku. Oni su za manje od 4 minuta stigli na lice mesta, ali je plamen već gutao ceo objekat.

Kurir.rs/Blic/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track