Čovek pao sa krova

Hitna pomoć

Čovek pao sa krova

Beograd -
jutros oko 7.30 u Urgentni centar odvezla muškarca (60) koji je pao sa krova u naselju Partizan na Adi Ciganlij

BEOGRAD - Ekipe Hitne pomoći zbrinule su noćas petoricu muškaraca povređenih u saobraćajnim nesrećama i jednog na koga je pucano u centru Beograda, izjavila je porptarol te službe Nada Macura.

Macura je navela da je Hitna pomoć jutros oko 7.30 u Urgentni centar odvezla čoveka (60) koji je pao sa krova u naselju Partizan na Adi Ciganlij

i. U prvom udesu koji se desio na Brankovom mostu u 23.47 povređen je motociklista, star oko 50 godina, koji je zbog povreda grudnog koša i šake prevezen u Urgentni centar, kazala je Macura. U nesreći koja se desila na Ovčanskom putu par minut pre ponoći, muškarac (28) je povredio glavu zbog čega je prevezen u Urgentni centar, kazala je doktorka.

U istu zdravstvenu ustanovu odvezen je i biciklista (28) koji je u 23.30 na putu za Pinosavu u udesu povredio čeoni deo glave i podlakticu. Motociklista (20) teže je povređen oko 1.30 u Borskoj ulici u Rakovici, kazala je Macura i dodala da je mladić sa povredama glave, bez svesti prevezen u reanimaciju Urgntnog centra, u koji je odvezen zbog istezanja vrata i vozač (55) povređenn na Gazeli nešto posle pet časova.

Muškarac između 25 i 30 godina upucan je na uglu Gospodar Jevremove i Cara Uroša, koji je prevezen u reanimaciju zbog dve rane, prostrelne u stomaku i ustrelne u butinu. Prema rečima Macure, Hitnoj pomoći su se tokom noći za pomoć obraćali hronični bolesnici. Hitna pomoć je tokom noći intervenisale 109 puta od toga na javnom mestu, do šest časova 27 puta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track