Najnovije vesti

Prevrnuo se automobil, povređena beba

Beograd

Prevrnuo se automobil, povređena beba

Beograd
Vozač koji ima oko 34 godine, žena stara oko 36 godina i četvoromesečno dete u toj nesreći zadobili su povrede glave i svi su zbrinuti u Urgentnom centru

BEOGRAD - U saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile tokom noći na ulicama Beograda povređene su četiri osobe, među kojima je i jedna četvoromesečna devojčica, rečeno je jutros u beogradskoj Hitnoj pomoći.

 

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila oko 22.37 na novom mostu preko Save, kod Ade Ciganlije, na uključenju za Banovo brdo, prevrnuo se automobil u kojem je bila i devojčica koja ima četiri meseca.

 

Vozač koji ima oko 34 godine, žena stara oko 36 godina i četvoromesečno dete u toj nesreći zadobili su povrede glave i svi su zbrinuti u Urgentnom centru. Na uglu Bulevara mira i Ulice Ljutice Bogdana u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros povređen je muškarac koji ima oko 33 godine. On je sa povredama glave zbrinut u Urgentnom centru. Hitna pomoć je tokom noći obavila 133 intervencije, od čega 16 na javnim mestima. Pomoć od te službe najviše su tražile osobe koje boluju od hipertenzije i astme.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...