Dva mladića povređena u udesu u Zemunu

Hitna pomoć

Dva mladića povređena u udesu u Zemunu

Beograd -
U Prvomajskoj ulici povređena su dvojica 22-godišnjaka, od kojih je jedan zadobio povredu glave i vrata, a drugi kontuziju vrata

BEOGRAD - Tokom protekle noći u Beogradu se dogodio jedan saobraćajni udes u kome su dve osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć nešto pre 22 časa u Prvomajskoj ulici u Zemunu povređena su dvojica 22-godišnjih mladića, od kojih je jedan zadobio povredu glave i vrata, a drugi kontuziju vrata, rekla je Macura. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

Tokom protekle noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 103 intervencije, od kojih 13 na javnom mestu, a pomoć lekara su tražile gotovo sve vrste hroničnih bolesnika, navela je Macura.

U protekla 24 sata Hitna pomoć je obavila 234 intervencije, od kojih 40 na javnom mestu.Macura je savetovala srčanim bolesnicima da ranije krenu na posao, da ne trče za prevoznim sredstvom, da nose nitroglicerin i bočicu sa vodom.

Macura je, takođe, savetovala i provetravanje prostorija u kojima se boravi, nošenje adekvatne odeće i obuće, uzimanje toplih napitaka i doručka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track