Pretučen muškarac u Nemanjinoj

Pijanke, tuče i tri udesa

Pretučen muškarac u Nemanjinoj

Beograd -
Jedan maloletnik (16) oko 23.30 u Ulici Dušana Radenkovića u Mirijevu zadobio je ubodnu ranu desne šake, dok je drugi (17) s povredom lica prevezen u Urgentni centar

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa, u kojima je nekoliko osoba povređeno, i tuče uglavnom mlađih osoba u alkoholisanom stanju, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu oko 20.30 na uglu Radničke i Maršala Tolbuhina devojčica od 12 godina, kao putnik u vozilu, zadobila je povredu glave i posekotinu ispod desne obrve, a zbrinuta je u Urgentnom centru.

Žena pešak (23) sinoć je oko 23.30 na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Svetozara Markovića zadobila povredu glave i kolena i u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar.

Treći udes se dogodio u Sarajevskoj, gde su oko tri sata povređena dva muškarca, stara oko 23 godine - obojica su u svesnom stanju, jedan sa povredom kolena, drugi stomaka, zbrinuti u Urgentnom centru.

Jedan maloletnik (16) oko 23.30 u Ulici Dušana Radenkovića u Mirijevu zadobio je ubodnu ranu desne šake, dok je drugi (17) sa povredom lica bez gubitka svesti prevezen u Urgentni centar.

Oko tri sata u Nemanjinoj ulici pretučen je muškarac (23) i sa povredom glave i grudnog koša, bez gubitka svesti, prevezen je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći obavila ukupno 131 intervenciju, od čega 21 na javnom mestu, a ukupno u toku 24 sata 262 intervencije, od čega 70 na javnom mestu, kazala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja