Izmene saobraćaja u zoni mosta Gazela

Obeležavanje signalizacije

Izmene saobraćaja u zoni mosta Gazela

Beograd -
Večeras od 20 do 21 čas biće zatvorena za saobraćaj rampa koja sa mosta "Gazela" iz pravca Novog Beograda vodi ka Bulevaru vojvode Mišića i Savskoj ulici

BEOGRAD - Tokom radova na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije, koje na mostu "Gazela" izvodi firma "Strabag" po fazama, menjaće se režim saobraćaja.

Tako će večeras od 20 do 21 čas biti zatvorena za saobraćaj rampa koja sa mosta "Gazela" iz pravca Novog Beograda vodi ka Bulevaru vojvode Mišića i Savskoj ulici. Vozila sa linija 88, 89 i 601 će u pomenutom periodu u smeru ka Banovom brdu i Glavnoj železnickoj stanici saobraćati preko petlje "Hitna pomoć".

Večeras od 21.30 do 22.30 časova biće zatvorena za saobraćaj rampa koja iz Bulevara vojvode Mišića i Savske ulice vodi na most "Gazela" u smeru ka Novom Beogradu. Vozila sa linija JGS-a 88, 89 i 601 ce u pomenutom periodu u smeru ka Novom Beogradu saobraćati preko petlje "Hitna pomoć". Za saobraćaj će večeras od 23 do 23.45 časova biti zatvorena i rampa koja iz Ulice Jurija Gagarina vodi na most "Gazela" u smeru ka Nišu.

Zatvaranje za saobraćaj rampe koja sa mosta "Gazela", iz pravca Novog Beograda, vodi ka Ulici kneza Miloša i rampe koja iz pravca Bulevara vojvode Mišića i Savske ulice vodi ka Ulici Kneza Miloša biće u sredu, 28. novembra, od 0.30 do 1.15 časova. Vozila sa linija 23, 37, 53, 58, 74 i E4, kao i linija noćnog saobraćaja koje koriste pomenutu rampu će u navedenom periodu u smeru ka centru grada saobraćati preko petlje "Hitna pomoć".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track