Grad otvorenog srca i na Novom Beogradu

Grad otvorenog srca i na Novom Beogradu

Beograd -
Pored bine na kojoj će biti održan glavni muzički i scenski program, u Bulevaru Zorana Đinđić, biće postavljeni i štandovi zabavno prodajnog karaktera, a decu će uveseljavati i brojni kostiminirani animatori i zabavljači

BEOGRAD - Opština Novi Beograd priključila se novogodišnjoj proslavi i akciji "Grad otvorenog srca" i prvog dana u 2013. godini biće domaćin programa "Novi Beograd, grad otvorenog srca".

Program novogodišnje manifestacije biće održan u Bulevaru Zorana Đinđića, od ulice Omladinskih brigada do Bulevara umetnosti, saopšteno je danas iz opštine Novi Beograd.

Pored bine na kojoj će biti održan glavni muzički i scenski program, u Bulevaru Zorana Đinđića biće postavljeni i štandovi zabavno-prodajnog karaktera, a decu će uveseljavati i brojni kostiminirani animatori i zabavljači.

"Za slatki početak Nove godine i za radost dece, opština Novi Beograd ovom prilikom podeliće i 1.000 paketića sa slatkišima", navodi se u saopštenju.

Na novobeogradskoj sceni "Grada otvorenog srca", naći će se i đaci Osnovnih škola "Laza Kostić", "Ratko Mitrović", "Milan Rakić" i "Đuro Strugar".

Na repertoaru manifestacije naći će se i profesionalna pozorišna predstava "Velika Deda Mrazova novogodišnja zavrzlama", kao i animacija koju će izvesti polaznici škole glume Veselina Ilića i Danice Todorović. U muzičkom delu programa pored dečjih horova nastupiće i dobošari i folklorna udruženja sa Novog Beograda. Program manifestacije prvog dana u Novoj godini trajaće od 10 do 14 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track