2013. neće biti med i mleko
Foto: Beta

Zorana Mihajlović

2013. neće biti med i mleko

Politika -
Ako neko drugi želi izbore, mi od izbora ne bežimo, rekla je ministarka

BEOGRAD - Srpska napredna stranka poručila je danas da će njeni prioriteti u 2013. godini biti smanjenje nezaposlenosti i nastavak borbe protiv kriminala i korupcije.

Funkcioner SNS Zorana Mihajlović rekla je na konferenciji za novinare u Beogradu da 2013. godina "neće biti med i mleko", ali da je stranka spremna da se bori sa problemima.

Upitana o eventualnoj promeni gradske vlasti u Beogradu, Mihajlović je kratko odgovorila da će SNS, kada to bude odlučila, preuzeti vlast u gradu.

"Kada budemo odlučili da preuzmemo vlast u Beogradu to ćemo i uraditi, a za sada samo ukazujemo da se Beograd može voditi bolje nego što to čini sadašnja vlast na čelu sa predsednikom Demokratske stranke Draganom Đilasom", rekla je Mihajlović.

Upitana o mogućnosti za održavanjem vanrednih izbora naredne godine, Mihajlović je rekla da SNS ne beži od izbora, ali nije želela da spekuliše o toj temi.

"Ako neko drugi želi izbore, mi od izbora ne bežimo", rekla je Mihajlović. Govoreći o ekonomskim i socijalnim problemima u Srbiji, Mihajlović je rekla da se oni ne mogu rešiti preko noći, ali da je SNS spremna da nastavi da rešava te probleme. "Želimo da živimo u državi u kojoj su svi građani jednaki, i ne dele se po tome koliko novca imaju", rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja