Dete povređeno u udesu kod Ušća

Hitna pomoć

Dete povređeno u udesu kod Ušća

Beograd -
U tri saobraćajne nesreće povređene četiri osobe

BEOGRAD - Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu koji se dogodio rano jutros oko 05.25 časova na Zrenjaninskom putu, odnosno uglu sa Ulicom Branka Momirova, mladić star 23 godine zadobio je oguljotine i podliv na obe potkolenice i prevezen je u Institut za ortopediju na Banjici.

Oko 04.50 časova u blizini "Sava centra" dogodio se udes u kojem su povređene dve osobe, obe stare oko 22 godine, od kojih je jedna devojka zadobila povredu glave, hematom na čelu, dok je druga osoba zadobila povredu kuka i šake, sa oguljotinama.

U udesu koji se dogodio oko 20.45 časova u blizini Tržnog centra "Ušće" povređeno je dete, koje lekari nisu zatekli i koje je verovatno privatnim vozilom odvezeno sa lica mesta.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 113 intervencija od kojih 19 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 255 intervencija od kojih 71 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Macura je savetovala da se pričuvaju osobe sa hipertenzijom i lošijom moždanom cirkulacijom, adekvatno oblačenje, nošenje bočice sa vodom, uzimanje tečnosti i doručka i izbegavanje gužvi u saobraćaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track