Jači saobraćaj na Pančevcu i u Radničkoj

Zastoja nema

Jači saobraćaj na Pančevcu i u Radničkoj

Beograd -
Više automobila ima i na Savskoj magistrali, Lazarevačkom drumu, Smederevskom putu, Ibarskoj magistrali, u Bulevaru Vojvode Mišića i na Zrenjaninskom putu

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu jutros je pojačan na prilazima gradu, u Radničkoj ulici, Bulevaru Vojvode Mišića i na Pančevačkom mostu, ali se za sada obavlja bez gužvi i zastoja, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Saobraćaj je pojačan na Savskoj magistrali, Lazarevačkom drumu, Smederevskom putu, Ibarskoj magistrali, u Radničkoj ulici, Bulevaru Vojvode Mišića, na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu u pravcu prema centru grada, rekao je Ivetić.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.327 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 144 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.089 autobusa, a za sada nema zastoja, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 650 polazaka, a predviđeni su vanredni polasci za Ljuboviju, Aleksandrovac i Kruševac. "Lasta" je planirala da 593 vozila ostvare 6.247 polazaka, a predviđen je vanredni polazak za Kuršumliju i dva vanredna polaska za Blace, rečeno je u dispečerskim službama tih preduzeća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track