STRAŠNO: Pet štenaca posuto otrovom u parku na Novom Beogradu
Foto: Beoinfo

STRAŠNO: Pet štenaca posuto otrovom u parku na Novom Beogradu

Beograd -
Štenci, starosti do mesec dana, čija su tela prekrivena najverovatnije otrovom za pacove, pronađeni su u blizini Pohorske ulice pored kontejnera

BEOGRAD - Pet štenaca, starosti do mesec dana, čija su tela prekrivena najverovatnije otrovom za pacove pronađeno je danas u blizini Pohorske ulice na Novom Beogradu pored kontejnera.

"Na putu ka poslu primetila sam štence pored kontejnera, ali kad sam prišla videla sam da svuda po krznu imaju posut ljubičasti prah. Uplašila sam se i nisam znala šta da radim jer sam morala na posao, pa sam obavestila udruženja za zaštitu životinja putem Fejsbuk mreže, videla sam da su objavili", priča vidno uzemirena Zvezdana Mišković.

Štenci su tu od jutros, pa su do sada, kako kažu očevici, verovatno pojeli veći deo otrova. "Ovo je ništa koliko je bilo jutros! Ne mogu da verujem šta se dešava. Kakav to čovek treba da budeš da izbaciš iz kuće i pospeš otrovom nedužna bića", pita se Zvezdana i dodaje da su oni sigurno danas ostavljeni pošto ih nije bilo prethodnih dana.

Iz Hitne pomoći za životinje kažu da imaju samo jedno vozilo na raspolaganje, te da će posle dva terena koja prethodno moraju da obave pomoći i ovim štencima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track