Jovičić: Đilas hitno da objavi ko je napao Tamaru Džolić!
Foto: Marina Lopičić

Ogorčeni odbornici SNS

Jovičić: Đilas hitno da objavi ko je napao Tamaru Džolić!

Beograd -
Pitamo se da li je uzrok tome pokušaj da se incident zataška ili je na delu već poznata bahatost gradonačelnika Đilasa i njegovih gradskih službi koje ne interesuju zahtevi najugroženijih građana Beograda, navodi se u saopštenju SNS

BEOGRAD -Odbornici Srpske napredne stranke zatražili su hitno zvanično saopštenje nadležnih iz gradske vlasti da saopšti ime napadača koji je ispred gradske skupštine slomio nos Tamari Džolić (10).

"Odbornici Srpske napredne stranke najoštrije osuđuju ovaj incident. Tražimo od Dragana Đilasa da hitno izvesti javnost o svim okolnostima ovog sramnog događaja, da saopšti identitet aktera napada na devojčicu i da kao Gradonačelnik Grada Beograda prihvati odgovornost", navodi se u saopštenju koje je poslao šef odborničke grupe SNS u Skupštini Grada Beograda Aleksandar Jovičić.

"Potpuno je neprihvatljivo da već drugi dan ne postoji zvanično saopštenje povodom ovoga. Pitamo se da li je uzrok tome pokušaj da se incident zataška ili je na delu već poznata bahatost gradonačelnika Đilasa i njegovih gradskih službi koje ne interesuju zahtevi najugroženijih građana Beograda", ističe SNS.

Povređena devojčica sa ocem (Foto: Marina Lopičić)
Povređena devojčica sa ocem (Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track