Lančani sudar na auto-putu

Lančani sudar na auto-putu

Beograd -
Devojka stara oko 21 godinu, kao pešak, u udesu oko 19.30 časova na uglu ulica Jurija Gagarina i Crvene armije, zadobila je povredu glave i rasekotinu čela, a prevezena je u Urgentni centar

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu se dogodio lančani sudar u kojem nije bilo povređenih osoba kao i saobraćajni udes u kojem je jedna devojka povređena kao pešak, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Četiri vozila su učestvovala u lančanom sudaru, koji se dogodio oko 20.35 časova, na autoputu Beograd - Niš u pravcu prema "Areni", ali u njemu nije bilo povređenih osoba, rekla je Macura.

Devojka stara oko 21 godinu, kao pešak, u udesu oko 19.30 časova na uglu ulica Jurija Gagarina i Crvene armije, zadobila je povredu glave i rasekotinu čela, a prevezena je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 74 intervencije od kojih 16 na javnim mestima, a pomoć lekara su tražile sve vrste hroničnih bolesnika, astmatičari i srčani pacijenti.

Za protekla 24 sata Hitna pomoć je u Beogradu obavila 192 intervencije od kojih 63 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je upozorila da su zbog trenutnih vremenskih prilika moguće pojave glavobolje, vrtoglavice, umora, pospanosti i savetovala redovnu terapiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track