SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: SPS i SNS prave procenu oko promene vlasti u Beogradu!
Foto: Nemanja Pančić

Krajem nedelje više informacija

SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: SPS i SNS prave procenu oko promene vlasti u Beogradu!

Beograd -
Procenjuje se da je volja građana u Beogradu takva da treba da dođe do promene vlasti i očigledno je da još ništa definitivno ne znamo - oni koji o tome odlučuju, a to su SNS i SPS ovih dana prave i procene i dogovore", rekla je Đukić Dejanović

RAČA - Potpredsednica SPS-a Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da SPS i SNS prave procene i dogovore oko promene vlasti u Beogradu i da se još ništa definitivno ne zna o tom pitanju.

"Procenjuje se da je volja građana u Beogradu takva da treba da dođe do promene vlasti i očigledno je da još ništa definitivno ne znamo - oni koji o tome odlučuju, a to su SNS i SPS ovih dana prave i procene i dogovore", rekla je Đukić Dejanović u Rači i dodala da se nada da će se krajem sedmice nešto više znati o tome.

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da nije ni sa kim razgovarao o promeni vlasti u Beogradu, ali i da Beograd "nije daleko" od promene vlasti.

I ministar saobraćaja Aleksandar Antić (SPS) izjavio je juče da nije bilo razgovora o promeni gradske vlasti u Beogradu, ali da se mogu očekivati narednih dana kada će se videti da li postoji neki bolji scenario za Beograd.

"Mislim da je svima jasno da se dešavaju određene stvari vezane za Beograd i da će u narednim danima biti određenih konsultacija predsednika stranaka i gradskih odbora stranaka koje čine republičku koaliciju, uključujući i DS S na gradskom nivou o budućnosti gradske vlasti", rekao je Antić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track