OTAC MALE LJUBICE: Tijaninog oca bih pljunuo u lice!

Otac Ljubice Adamić ljut na Ognjanoviće

OTAC MALE LJUBICE: Tijaninog oca bih pljunuo u lice!

Društvo -
Došlo mi je da Nebojšu pljunem u lice kad sam od Sergeja Trifunovića saznao da su imali milione, a da su odbili da delić toga daju za operaciju mog deteta, kaže Šimi Adamić, otac dvoipogodišnje Ljubice, kojoj je u Beču presađeno srce

BEOGRAD - Duboko razočaran i povređen.- Došlo mi je da Nebojšu Ognjanovića, oca pokojne Tijane, pljunem u lice kad sam saznao da su on i njegova žena imali milione na računu, a odbili su da daju delić za operaciju moje Ljubice kad ih je glumac Sergej Trifunović molio! Tog trenutka životi i njihovog i mog deteta visili su o koncu, a oni su mislili samo na pare, ni na šta drugo - priča Šimi Adamić, otac dvoipogodišnje Ljubice, kojoj je u julu transplantirano srce u Beču.Deca umiru- Gramzivi su i bezosećajni. I posle svega, kad su izgubili jadno dete, oni se nisu promenili. Sebično drže tolike pare na računu, a gledaju kako druga deca umiru jer nemaju novca za operacije. To je jadno i bedno i nema nikakvog opravdanja - priča Šimi.On dodaje da bi bar oni trebalo da znaju kako je roditeljima koji imaju bolesnu decu.- Ništa više ne može da ih opere! Da su oni ljudi časni, odmah bi dali novac za druge male bolesnike, ali oni nemaju srca i ne možemo da se nadamo da će ikome pomoći - kaže Šimi Adamić.On dodaje da je, srećom, mala Ljubica sada dobro. Pre sedam dana je izašla iz bolnice i nalazi se u stančiću koji su dobili od bolnice na privremeno korišćenje. Međutim, uskoro će morati da nađu drugi smeštaj, jer Ljubica mora još šest meseci da bude u Beču, ali oni za to nemaju novca.Odbio da podeliDok su Tijanini roditelji imali novca dvostruko više nego što je bilo potrebno za transplantaciju, glumac Sergej Trifunović je, s nadom da će pomoći i malenoj Ljubici, pitao Tijaninog oca Nebojšu da odvoji 100.000 evra za njenu operaciju, ali je on to oštro i bezosećajno odbio.Podsetimo, Kurir već 14 dana piše o novcu koji Ognjanovići kriju, a oni se nisu udostojili da odgovore na naša mnogobrojna pitanja u vezi s donacijama za njihovo dete.

Odbio da pomogne... Nebojša Ognjanović
Odbio da pomogne... Nebojša Ognjanović

Njoj Ognjanovići nisu želeli da pomognu... Ljubica Adamić
Njoj Ognjanovići nisu želeli da pomognu... Ljubica Adamić

Ognjanovići i dalje kriju novacŠimi Adamić kaže da bi, kad bi od Ljubičine operacije ostalo viška novca, on odmah reagovao i automatski prebacio za drugo bolesno dete.- Da sam ja imao više para nego što je trebalo za Ljubicu, ne bih čekao ni dan nego bih istog trenutka uplatio novac za drugo dete. Kakav bih bio čovek da ćutim i krijem novac, a da druga deca budu ostavljena na milost i nemilost. Ne znam kako su Ognjanovići to mogli, pa nije samo njihovo dete bilo bolesno! Ne znam gde će tim ljudima duša - priča razočarani Adamić.Pitanja koja smo postavili Nebojši Ognjanoviću1. Koliko je u humanitarnoj akciji sakupljeno novca za lečenje male Tijane?2. Koliko je ukupno novca utrošeno na Tijanino lečenje i prevoz do Hjustona?3. Koliko je ostalo novca na računu posle Tijanine smrti?4. Šta nameravate da uradite s tim novcem i da li ćete osnovati humanitarni fond za lečenje druge bolesne dece?5. Zašto ćutite o troškovima Tijaninog lečenja i preostalom novcu?6. Da li vas je neko ucenio u vezi s tim?7. Zbog čega ste s Tijaninog računa pre puta u Hjuston na Jelenin račun prebacili 1.260.000 evra?8. Zbog čega ste na račun bolnice u Hjustonu uplatili 1.110.000 dolara kad je Tijanina operacija trebalo da košta 710.000 dolara?9. Da li vam je bolnica u Hjustonu vratila novac koji je preostao posle Tijanine smrti?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track