OBRADUJTE NEKOGA: 7 zanimljivih poklona za Novu godinu!

Pokažite originalnost

OBRADUJTE NEKOGA: 7 zanimljivih poklona za Novu godinu!

Društvo -
Novogodišnji praznici se bliže a večito pitanje, pored onog - koliko dana se neće raditi, je svakako i šta kupiti dragim ljudima kao poklon

Novogodišnji praznici se bliže a večito pitanje, pored onog - koliko dana se neće raditi, je svakako i šta kupiti dragim ljudima kao poklon.

Mi vam nudimo 7 originalnih predloga za novogodišnje poklone.

Luna park

Dečji karusel sa raznim figurama obradovao bi svakako vaše mališane. Naravno, pre nego što izaberet baš ovaj poklon bilo bi dobro da imate neko veće dvorište gde biste mogli da ga smestite.

Jedrenjak u boci

Stari Elcano jedrenjak u boci. Može da bude pravi poklon za ljubitelje jedrenja ili za one koji bi voleli da u svom domu imaju ovakav detalj u stanu ili kući. A može vam biti i dobra motivacija da probate da i vi napravite nešto slično.

Koliko god vam deluje nelogično da nekome kao poklon date sadnice limuna razmislite ponovo. Naime, ova vrsta limuna je mnogo zdravija od običnog limuna. Plodovi sadrže više vitamina od običnog limuna a njegovo uzgajanje nije zahtevno jer ova biljka nema prirodnog neprijatelja.

Brozani prsten "Dart Vejder"

Ovo je pravi poklon za sve ljubitelje kako neobičnog nakita tako i filmskog serijala "Ratovi zvezda". Posebno će mu se obradovati oni koji vole mračnog viteza Darta Vejdera.

Ruski kompas iz Drugog svetskog rata

Vojničke stvari, posebno iz Drugog svetskog rata, za mnoge predstavljaju pravo malo blago. Baš za takve pasionirane kolekcionare ruski kompas iz Drugog svetskog rata kao novogodišnji poklon mogao bi da bude pravi pogodak.

Kubura - upaljač

Pušači uvek vole da imaju neki zanimljiv upaljač. Shodno tome ovo je sjajan poklon za njih. A i ako kojim slučajem u međuvremenu ostave pušenje, ovaj upaljač u obliku kubure može da im služi i kao zanimljiv ukras u njihovom domu.

Novčanice iz nekadašnje Jugoslavije

Za kolekcionare ili za one koji bi da na brz način (barem fiktivno) da postanu milijarderi, tu su čuvene novčanice iz devedesetih godina. One sada imaju samo numizmatičku vrednost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track