Srbljanović o hapšenju Romića i Radonjića: Ja ovo vidim kao veliki dan!
Foto: Dragana Udovičić

Neophodno

Srbljanović o hapšenju Romića i Radonjića: Ja ovo vidim kao veliki dan!

Društvo -
Rekorderka po tvitovima Biljana Srbljanović ceo dan je komentarisala rezultate istrage o ubistvu Slavka Ćuruvije. Najpre je hvalila Milorada Ulemeka, da bi kasnije donekle izmenila priču

Biljana Srbljanović zadovoljna je zbog otkrivanja izvršitelja i organizatora ubistva Slavka Ćuruvije. Ona je posle konferencije za novinare u Vladi Srbije na kojoj su obelodanjeni rezultati istrage napisala više od 100 tvitova, što i nije čudno za sve koji je prate na ovoj društenoj mreži.

Srbljanovićka je najpre pohvalila ulogu Ulemeka, da bi kasnije uputila i nekoliko uvreda na njegov račun.- Za moj osećaj pravde svedočenje Ulemeka o bilo čemu, a ne o političkoj pozadini ubistva koje je organizovao, je strašno, ali je neophodno - napisala je na Tviteru. Takođe je dodala: za moj osećaj pravde koncept prava u kome je potrebno imati svedoka za nešto što svi znaju je uvredljiv, ali i neminovan - piše Srbljanović i dodala da je "hapšenje Radonjića i Romića veliki dan".

Nešto kasnije dobila je sugestije da je pohvalila Ulemeka, pa je onda okrenula list:

- Ne znam da li ste ga ikada zaista slušali kako govori (Ulemeka), ili barem čitali ono što je stvarno sam pisao - imbecil. Ulemeka svi gledaju kao nekog genija zla, a on - primat. A možda je Ulemek tek sada ukapirao da je pravosnažno osuđen i da će stvarno morati da robija, pa odlučio da se sveti, čovek je retard - napisala je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track