Telekom Srbije umanjuje pretplatu za korisnike poplavljenih područja!
Foto: Kurir

Rok za plaćanje računa za maj pomeren do 20.jula

Telekom Srbije umanjuje pretplatu za korisnike poplavljenih područja!

Društvo -
Korisnici usluga iz opština Obrenovac i Krupanj, kao i iz mesta Jamena, biće oslobođeni plaćanja pretplate za mesec maj, a korisnici iz drugih područja, koji su bili ugroženi poplavama i čiji su telekomunikacioni servisi bili u prekidu duže od jednog dana, a kraće od sedam dana, oslobođeni su plaćanja polovine mesečne pretplate

BEOGRAD - Telekom Srbija će umanjiti iznose pretplata za mesec maj za fiksni telefon, ADSL internet, IPTV uslugu i BOX paket kako bi pomogla korisnicima koji se suočavaju sa posledicama razornih poplava.

Korisnici ovih usluga iz opština Obrenovac i Krupanj, kao i iz mesta Jamena, biće oslobođeni plaćanja pretplate za mesec maj.

Takođe, korisnici iz drugih područja, koji su bili ugroženi poplavama i čiji su telekomunikacioni servisi bili u prekidu duže od jednog dana, a kraće od sedam dana, oslobođeni su plaćanja polovine mesečne pretplate za sve fiksne servise (ADSL, IPTV, fiksni telefon) i BOX paket za mesec maj.

Pored toga, rok za plaćanje računa za usluge mobilne i fiksne telefonije za maj 2014. godine pomeren je do 20. jula i odnosi se na korisnike sa područja direktno pogođenih poplavama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track