NEMA UTISKA DO DALJEG: Olja Bećković odbila predlog B92 da bude samo na kablovskoj!
Foto: Kurir Štampano

Problem zbog kablovske

NEMA UTISKA DO DALJEG: Olja Bećković odbila predlog B92 da bude samo na kablovskoj!

Društvo -
Autorki emisije i produkcijskog grupi „Mreža“ ponućeno je da se „Utisak nedelje“ emituje na terestrijalnom kanalu B92 do novembra

Emitovanje emisije “Utisak nedelje” na TV B92 odlaže se do daljeg s obzirom na to da uprkos pregovorima još nije postignut dogovor između menadžmenta televizije i autorke Olje Bećković i produkcijske grupe „Mreža", saopštila je ta televizija.

"Naime, menadžment TV B92 ponudio je Olji Bećković i produkcijskog grupi „Mreža“ da se „Utisak nedelje“ emituje na terestrijalnom kanalu B92 do novembra, a potom da ova emisija postane vodeći format televizije B92 info sa željom da kultni serijal i dugodišnje iskustvo renomirane novinarke doprinesu razvoju ove informativne B92 platforme", navodi se u saopštenju.

B92 navodi da ideja nije naišla na odobravanje od strane Olje Bećković i produkcijske grupe „Mreža“ i da su pregovori o daljoj saradnji nastavljeni. "Gledaoce i kolege iz medija blagovremeno ćemo izvestiti o svim detaljima dogovora Olje Bećković i menadžmenta TV B92", saopštila je PR služba B92.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track