Najnovije vesti

SEKS-SKANDAL U BEOGRADU: Nastavnica (45) osnovcima slala svoje erotske fotke!
Foto: Shutterstock

Potresi u OŠ „Dragan Lukić“

SEKS-SKANDAL U BEOGRADU: Nastavnica (45) osnovcima slala svoje erotske fotke!

Društvo
21:52h

Protiv L. D. (45) stigla anonimna prijava, na koju reagovala gradska inspekcija iz Sekretarijata za obrazovanje

BEOGRAD - Nastavnica L. D. (45), koja u Osnovnoj školi „Dragan Lukić“ na Bežanijskoj kosi predaje tehničko obrazovanje, slala je erotske fotografije svojim učenicima, tvrdi njena koleginica!Ona u telefonskom pozivu Kuriru nije želela da otkrije svoje ime, a neposredno pre našeg razgovora anonimna prijava je stigla i u pomenutu obrazovnu ustanovu. Odmah je reagovala gradska inspekcija iz Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu i izvršila vanredni nadzor u školi.Osvanulo na Fejsbuku- Fotografije na kojima je potpuno naga slala je svojim maloletnim učenicima, a razotkrivena je kad je neko na njenom Fejsbuk profilu izbacio prepisku između nje i njenog dečka. Napisala je: „Ovo malo go.no će sigurno one slike proslediti dalje“ - naglašava žena s kojom smo razgovarali.Ona kaže da L. D. predaje i u OŠ „Milan Rakić“, takođe na Bežanijskoj kosi, i da je sramota da se takva osoba bavi pedagoškim radom.Aleksandra Brajović Zoronjić, direktorka OŠ „Dragan Lukić“, potvrdila nam je da je stigla anonimna prijava protiv L. D. i da je inspekcija bila u školi:- Primili smo tu prepisku i pismo zabrinutih majki učenika šestog razreda, jer su navodno čule da je nastavnica slala svoje slike na kojima je naga. Nastavnica kaže da nije slala te fotografije učenicima, već nekoj drugoj osobi koja nema veze sa ovom školom. L. D. je vrlo ambiciozna i dobro obavlja svoj posao, ona je razvedena žena i majka dvoje dece.

Direktorka škole: Primili smo pismo zabrinutih majki, koje su čule da je nastavnica slala golišave fotografije
Direktorka škole: Primili smo pismo zabrinutih majki, koje su čule da je nastavnica slala golišave fotografije

L. D. podnela prijavuU Sekretarijatu za obrazovanje i dečju zaštitu, u sektoru za inspekcijski nadzor, kažu da će obaviti proveru i u školi „Milan Rakić“.- Tokom nadzora pribavljena je izjava direktora u kojoj se navodi da do dana inspekcijskog nadzora protiv ove nastavnice nisu pokretani disciplinski postupci. Nastavnik u svojoj izjavi tvrdi da su sva lica pomenuta u elektronskoj prepisci punoletna i nisu bila učenici OŠ „Dragan Lukić“.U MUP su nam rekli da nisu dobili nikakvu prijavu protiv nastavnice, ali da je L. D. podnela krivičnu prijavu protiv N.N. lica, koja je prosleđena Tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.

Okrivljena negiraSLIKE SAM SLALA BIVŠEM PARTNERUL. D. je bila u šoku kad je videla da joj je neko hakovao profil i njenu prepisku s partnerom okačio na Fejsbuk.- Nije tačno da sam slala učenicima fotografije. Moj privatan život nema veze s mojim poslom. Fotografiju na kojoj sam u brusu i gaćicama, i koja uopšte nije pornografska, slala sam bivšem partneru i koji nema veze sa ovom školom. Ja sam samohrana majka dve ćerke i ovo mi zaista nije potrebno - kaže L. D. i dodaje da je slučaj prijavila policiji.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track