PRAVOSLAVNA BRAĆA: Noćni vukovi dolaze na Gitarijadu!
Foto: Tv Best Telegraf

Specijalni gosti

PRAVOSLAVNA BRAĆA: Noćni vukovi dolaze na Gitarijadu!

Društvo -
Predsednik skupštine Zaječara Saša Mirković i vođa ruskih Noćnih vukova Aleksandar Zaldastanov Hirurg dogovorili dolazak najmoćnijih ruskih motorciklista na 49. Gitarijadu

Najmoćnija moto sila sveta – ruski “Noćni vukovi” postaće novi “zaštitnici” grada Zaječara. Prvi čovek grada Zaječara Saša Mirković i vođa čuvene pravoslavne moto braće Aleksandar Zaldastanov Hirurg dogovorili su se u Beogradu i ovom prilikom je dogovoreno da “Noćni vukovi” budu specijalni gosti sledeće 49. Gitarijade.

"Aleksandar Zadastanov Hirurg, kojeg s pravom smatraju trećim čovekom Rusije (iza Putina i Medvedeva) jedan je od najboljih prijatelja ruskog predsednikai njegova podrška Zaječaru je verovatno jedna od najvažnijih stvari koje će nam se desiti tokom 2015. godine, kaže predsednik skupštine Zaječara, i dodaje:

"Prošle godine “Noćnim vukovima” uručeni su ključevi grada Zaječara, a ove godine upućen im je i zvaničan poziv, a Zaldastanov lično mi je potvrdio da će probati da usklade sve svoje obaveze kako bi podržali njihovu najzapadniju pravoslavnu braću i da će doći u Zaječar, koji je posebno značajan jer će to biti prvi grad u koji će ućisrpski krak Južnog toka.

Saša Mirković jedan je od retkih političara (uz predsednika i premijera Srbije) koji će, tokom dvodnevnog boravka u Srbiji imatipriliku da se susretne sa liderom “Noćnih vukova”. Hirurg je prilikom prole posete Srbiji imao prilike da se sretne s predsednikom Tomislavom Nikolićem i tom prilikom mu je uručio njihov bajkerski prsluk. Inače, u srpskom ogranku Noćnih vukova sinoć je organizovan skup i doček za braću iz Rusije, Makedonije i RepublikeSrpske, a ovom prilikom je premijerno izvedena i srpska himna “Noćnih vukova”.

(Foto: TV Best/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja