Pevačica s majkom Ljiljanom brinula se o ćerki vanbračnog para, koji je u žižu javnosti dospeo jer zbog bede želi da nekome da bebu koja će se uskoro roditi

BEOGRAD - Ivona Negovanović Cuca, koja je navodno bila u ljubavi sa Šabanom Šaulićem, pomagala je Draganu Nikolinu i Žani Međi, čija je životna priča potresla Srbiju.

Oni sada zbog nemaštine poklanjaju još uvek nerođeno dete, treće po redu, a pevačica i njena majka Ljiljana pre četiri godine su se sažalile nad sudbinom nesrećne porodice pa su se brinule o njihovoj ćerki Dragani (4), koja je tada bila beba.
- Dragana i Žanu sam srela na Cvetkovoj pijaci. Dete je spavalo u kolicima, a oni su prodavali nešto na tezgi. Bilo mi ih je žao - kaže Ljiljana:
- Pitala sam ih da devojčicu odvedem kući, da je okupam, nahranim i pričuvam dok oni rade. Moja ćerka, njena polusestra i ja smo skoro mesec dana brinule o detetu.

Prestale su da pomažu kad su, kako kaže, shvatile da su Dragan i Žana foliranti.
- U mom domu su napravili incident i shvatila sam da nisu takvi kakvima su se predstavili. Čula sam da su primali socijalnu pomoć i da im je Crveni krst davao garderobu i hranu, koju su prodavali na tezgi. Pozajmili su pare od nekih ljudi i nestali - tvrdi Cucina majka.
cuca-saban-saulic.jpg
Damir Dervisagić 
Može biti ponosan na nju... Cuca i Šaban


Žana potvrđuje da je Cuca brinula o devojčici.
- Njena majka je loša žena. Stalno je dolazila kod mene da kupuje, ali nisam imala obraza da joj naplatim zbog toga što je, eto, nekad čuvala moju Draganu.