MAJKA SE NE PREDAJE Doktori su mi rekli: Sin će ti biti biljka, ostavi ga!

Borba Andree Miletić, majke četvorogodišnjeg dečaka

MAJKA SE NE PREDAJE Doktori su mi rekli: Sin će ti biti biljka, ostavi ga!

Društvo -
Viktor Miletić boluje od cerebralne paralize, a da bi nastavio s oporavkom i terapijama u banji, njegovoj porodici potrebna je materijalna pomoć

BEOGRAD - Kad se Viktor rodio, zdravstveno stanje mu je bilo toliko loše da su mi lekari savetovali da ga dam na usvajanje i posvetim se drugom detetu. Kako svoje dete da ostavim? Boriću se svim snagama da mu bude bolje.Ovako za Kurir počinje priču Andrea Miletić, majka četvorogodišnjeg Viktora, koji boluje od cerebralne paralize. Mali Viktor rođen je u 30. nedelji blizanačke trudnoće kao prvo dete, a usled komplikacija tokom porođaja dobijao je izliv krvi u mozak četvrtog stepena.Težak porođaj- Vodenjak mi je pukao pre vremena, ali kad sam došla u bolnicu, nisu hteli da me porode, već su mi davali injekcije za održavanje. Kad su me posle dva dana porodili, već je bilo kasno - priča Andrea.Prognoze lekara nisu bile optimistične, roditeljima je rečeno da će Vikotor biti „biljka“.- Nisam želela da se ostvare reči doktora i intenzivno smo radili s njim. Stalno smo išli na vežbe, jahanje, plivanje, on sve razume, ide i u vrtić. Treba da idemo u Atomsku banju na nastavak terapije - ponosna je na svog sina Miletićeva.

KAKO DA POMOGNETE VIKTORUUPLATOM NA RAČUNE:Dinarski: 160-406768-32Devizni: 00-540-0000880.2IBAN: RS35160005400000880275Upišite 60 i pošaljite SMS na broj 3030Cena poruke: 100 din. (PDV se ne naplaćuje)

Sad je bolje (J. P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track