KUĆA GORI, A AJFON SE ŠETA: Ministarka Snežana i šef njenog kabineta nose telefone od 1.200 evra!
Foto: Marina Lopicic

Bahato ponašanje u Ministarstvu poljoprivrede

KUĆA GORI, A AJFON SE ŠETA: Ministarka Snežana i šef njenog kabineta nose telefone od 1.200 evra!

Društvo -
Snežana Bogosavljević Bošković i šef njenog kabineta ponovili se sa telefonima koji koštaju oko 3.000 evra a niko u od zaposlenih ne zna na koji način su kupljeni

BEOGRAD - Ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković i njen šef kabineta Andrej Bojić ponovili su se sa novim i izuzetno skupim telefonima koji koštaju oko 360.000 dinara. Kako prenose beogradski mediji, pre nekoliko dana ministarstvo je nabavilo dva "ajfona" i jedan "samsung" a popularni zlatni"ajfon" koji je pripao Bojiću košta oko 1.200 evra!

Druga dva telefona su završila kod ministarke Bogosavljević Bošković.- Šta će im ti skupi aparati niko ne zna. Po ministarstvu se ljudi šale da ministarka i šef kabineta hoće savršenu multimedijalnu komunikaciju u svakom času, pa su odlučili da se časte najboljim telefonima na tršištu kako bi mogli da je ostvare - ističe izvor.

On dodaje da se to desilo u času kada nam je poljoprivreda toliko uništena da čak ni protivgradna odbrana ne može da se organizuje kako dolikuje. Od zaposlenih u Ministarstvu uglavnom niko nije smeo da komentariše ove nove mobilne aparate niti bilo ko zna na koji način su oni kupljeni.

- Potpuno je neprilično i neukusno da se za skupe telefone izdvajaju tolike pare, dok se gorući problemi u poljoprivredi i veterini guraju pod tepih - kazao je jedan od zaposlenih u Ministarstvu. Dok su iz ministarstva potvrdili nabavku telefona ali nisu želeli da priznaju o kojim je modelima reč naglasivši da je Ministartvo u okviru postojećih paketa dobilo na raspolaganju određeni broj mobilnih telefona, za koja nisu izdvojena nikakva dodatna sredstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track