Vinarija "Zvonko Bogdan"- spektakularna godišnja žurka na salašu
Foto: Pr

Vinarija "Zvonko Bogdan"- spektakularna godišnja žurka na salašu

Društvo -
Odličan ambijent , vrhunsko posluženje, maestralan muzički program, ali i vina Vinarije "Zvonko Bogdan" ono su po čemu će zvanice pamtiti provod i godišnju proslavu rada ove vinarije.
1 / 15 Foto: Pr

Dok su gosti uživali u degustaciji vina vinarije "Zvonko Bogdan", na sceni su se smenjivali vrhunski muzičari: Triang Trio, EL Yazzara , Sergej Trifunović sa svojim bendom Užička republika, kao i gost iz Grčke poznati DJ Alexandros Costanopoulos,ali i domaćin večeri Zvonko Bogdan.

"Drago mi je da sam imao priliku da budem domaćin večeri, i da sam video puno dragih ljudi, nadam se da su uživali bar deo koliko sam ja večeras uživao " rekao je uvek nasmejani Zvonko Bogdan .

Na žurci o kojoj će se zasigurno pričati do sledeće tradionalne godišnje žurke vinarije, provodili su se i : Čedomir Jovanović sa suprugom Jelenom , Vojin Đorđević, Jovan Memedović, Robert i Sandra Čoban,Oliver Dulić, Mirjana i Ivan Radojević vlasnici Big Blue agencije, manekenka Ivana Kukrić, voditeljka Maja Manojlović, Vesna Da Vinča,Jelena Kikić,kreatorka Marija Šabić, Filip Miletić , Miloš Ivanović, Katarina Srećković,Slađana Paunović PR menadzer TV Prva, Petar Gajić i mnogi drugi .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja