HUMANOST NA DELU: Beko i Kurir u zajedničkoj akciji
Foto: Stefan Jokić

Trojke koje život znače

HUMANOST NA DELU: Beko i Kurir u zajedničkoj akciji

Društvo -
Dom samohrane majke šestoro dece iz Apatina biće opremljen proizvodima „Beko“ zahvaljujući udruženim snagama dve firme

Kompanija „Beko“, partner Eurobasketa 2015, i redakcija Kurira doniraće proizvode kompanije „Beko“ u protivvrednosti od 1.000 evra, prikupljenih u okviru zajedničke humanitarne akcije, samohranoj majci sa šestoro dece iz Apatina.Redakcija Kurira odlučila je da podrži akciju kompanije „Beko“, te su svi zainteresovani novinari naše redakcije imali priliku da šutiraju na improvizovani koš - veš-mašinu, pri čemu je svaki pogođeni koš nosio određenu novčanu vrednost, koju će „Beko“ zajedno sa Kurirom donirati porodici samohrane majke.

- Želeo bih da zahvalim novinarima Kurira koji su nam ukazali na problem jedne hrabre žene, samohrane majke šestoro dece. Tokom ove akcije uspeli smo da povežemo dve stvari do kojih nam je stalo, pomoć ljudima u zajednici u kojoj poslujemo i podršku sportu.

„Beko“ ima dugu istoriju i vezu sa sportom zato što je u sportu, kao i kod kuće, presudan timski duh. „Beko“ želi da postane deo porodičnog tima i ove porodice i da kroz svoja inovativna i pametna rešenja učini njihov život lakšim - rekao je Arel Atakol, generalni menadžer „Beko Balkana“.- Zadovoljstvo nam je što u saradnji sa uglednom kompanijom kakva je „Beko“ možemo da udružimo snage i pomognemo onima kojima je to najpotrebnije - rekla je Marina Ninković, izvršni direktor Njuz grupe AMG.

(G. F.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track