UZEO DVA MILIONA EVRA: Zvezdarci jure loto milionera

Potera za Beograđaninom kog je sreća pogledala

UZEO DVA MILIONA EVRA: Zvezdarci jure loto milionera

Društvo -
Dan nakon što je otkriveno da je dobitna kombinacija „teška“ 243.827.775 dinara uplaćena kod Đeram pijace, građani masovno uplaćuju tikete i tragaju za novim beogradskim bogatašem

BEOGRAD - Građani beogradske opštine Zvezdara juče su tragali za dobitnikom loto sedmice od dva miliona evra!Dobitna kombinacija uplaćena je na kiosku kod pijace Đeram, pa su građani, pre redovne vikend kupovine voća i povrća, svraćali na uplatno mesto da se raspitaju da li se pojavio novi srpski milioner. I ekipa Kurira je na ovom mestu zatekla nekoliko Beograđana, koji su požurili da uplate svoje kombinacije, ali i da se, kao usput, raspitaju o dobitniku. Većina veruje da baš oni mogu biti sledeći milioneri, ali o najnovijem srećniku ništa ne znaju jer, kako kažu, „veliki je Beograd, ko će ga znati o kome je reč“, a on „nije blesav da se otkrije“.Uplatio 720 dinara- Na naše uplatno mesto sada dolazi veći broj građana nego inače. Srećni su što je dobitnik sa Zvezdare. Građani su baš euforični, drago im je, raspituju se o dobitku, ali mi ne znamo ko je srećan dobitnik - kaže prodavačica na uplatnom mestu na Bulevaru kralja Aleksandra 125.U „Lutriji Srbije“ kažu da je igrač, koji je u jednoj od deset uplaćenih loto i loto plus kombinacija pogodio brojeve 5, 8, 16, 18, 20, 26, i 29, za ovaj dvomilionski dobitak uplatio 720 dinara, s obzirom na to da je odigrao i jedan džoker broj.- Iako je Beograd najsrećniji grad kada su u pitanju premije sa sedam pogodaka jer su na njegovoj teritoriji uplaćena čak 32 dobitna listića, ovo je tek drugi put da je dobitnik uplatu izvršio na opštini Zvezdara. Sve čestitke za dobitnika „sedmice“ - navode oni.Druga sedmicaInače, ovo je druga „sedmica“ ove godine. Prethodna je iznosila oko 2,5 miliona evra.- Nadamo se da ovo nije kraj velikim premijama u ovoj godini jer nas u sledećem kolu očekuje garantovani dobitak za „sedmicu“ od 35 miliona dinara, ali i premije loto plus od 150.000 evra i džokera od 30.000 evra - navode u Lutriji Srbije.

REAGOVANJA, DA LI IGRATE LOTO I VERUJETE LI DA POSTOJE DOBITNICI?Luka Šakić (67), penzionerRetko igramPonekad uplatim kombinaciju, ali ne baš često. Verujem da dobitnici postoje. Inače, mislim da je poverenje u ovu igru na sreću znatno poljuljano nakon nedavne afere o navodnom nameštanju.Zoran Sinđić (53), trenerPokrenuo bih posaoLoto igram decenijama. Naravno da verujem da postoje srećni dobitnici. Ja bih, u slučaju da dobijem sedmicu, novac uložio u pokretanje nekog posla, a deo bih potrošio na uživanje.Ivana Kikić (38), prodavačicaSumnjam u dobitkeJa ne igram loto. Ne verujem baš nešto u tu igru, pa tako sumnjam da postoje i dobitnici „sedmice“. Inače, moj otac redovno uplaćuje kombinacije i nada se dobitku.

REAGOVANJA, ŠTA BISTE URADILI S DOBITKOM?Aleksandar Stevanović, ekonomistaKupiti hartije od vrednostiNajbolje je uložiti u kupovinu državnih hartija od vrednosti. A s loto dobitkom mogu da se kupe i zapisi NBS, državne obveznice... Tu trenutno se može imati najsigurniji prinos. Inače, prosečni loto dobitnici nemaju nikakvih preferencija da se bave biznisom.Ana Bekuta, pevačicaUpropastila bih životNe igram loto! Ali, u slučaju da igram i da dobijem milionski dobitak, verovatno bih upropastila sopstveni život.Goran Knežević, potpredsednik SNSPomogao bih deciNikada nisam igrao igre na sreću. Ne mislim da se sreća može postići kroz takve igre. A ako bih igrao i zatim dobio milionski dobitak, rešio bih neke probleme dece pošto ih imam četvoro, pa bih onda razmislio šta dalje.Dijana Vukomanović, poslanica SPSDala bih ga bolesnimaNe igram loto. Međutim, ako bih okušala sreću i dobila veliki novac, sigurno bih ga dala bolesnoj deci za lečenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track