LEPO VREME: Sutra sunčano, do 15 stepeni
Foto: Fonet/Arhivska Fotografija

Vremenska prognoza

LEPO VREME: Sutra sunčano, do 15 stepeni

Društvo -
U nedelju krajem dana i u toku noći očekuje se slabljenje jugoistočnog vetra. I od ponedeljka suvo i u većini mesta sunčano

BEOGRAD - Sutra ujutro će na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje biti mestimično magla, koja će se ponegde po kotlinama zadržati i pre podne, dok će tokom dana biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Timočkoj Krajini će biti umereno i potpuno oblačno. Jutarnja temperatura će biti od minus 1 u Timočkoj Krajini do sedam stepeni u košavskom području, a najviša dnevna od osam do 15. Duvaće slab i umeren vetar, istočni i jugoistočni, u košavskom području povremeno jak, u Donjem Podunavlju i južnom Banatu sa udarima olujne jačine.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano. Jutarnja temperatura oko sedam, najviša dnevna oko 14 stepeni. Vetar će biti umeren i jak, istočni i jugoistočni, povremeno i olujne jačine. U nedelju ujutro će na jugozapadu i jugu Srbije biti mestimično s maglom, tokom dana sunčano, a u Timočkoj Krajini umereno oblačno. Duvaće slab i umeren, istočni i jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama jak, a u Donjem Podunavlju i južnom Banatu sa udarima olujne jačine.

U nedelju krajem dana i u toku noći očekuje se slabljenje jugoistočnog vetra. Od ponedeljka do kraja perioda suvo i u većini mesta sunčano vreme. Jutra će biti mestimično s maglom koja će se ponegde zadržati i pre podne. Biomerološka prognoza za subotu, 31. oktobar 2015: Očekuje se relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih osoba. U jutarnjim satima izvesne tegobe mogu osetiti cerebrovaskularni bolesnici. U oblastima sa jakim vetrom oprez se savetuje nervno labilnim osobama. Kod meteoropata su mogući problemi sa snom i promenlјivo raspoloženje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track