(KURIR TV) JANJIĆ O NAPADIMA NA KURIR: Koji je interes Pinka i Informera? Gledaoci su ogorčeni!
Foto: Fonet Media Centar

Reakcija

(KURIR TV) JANJIĆ O NAPADIMA NA KURIR: Koji je interes Pinka i Informera? Gledaoci su ogorčeni!

Društvo -
Osnivač Foruma za Etničke odnose Dušan Janjić smatra da vlasnik TV Pink Željko Mitrović i Informer pokušavaju da se pokažu kao branioci premijera Aleksandra Vučića, a Kurir prikažu kao nekoga ko napada srpskog premijera, a da su dešavanja u Crnoj Gori i pristup koji su imali ovi mediji proteklih dana u izveštavanju, samo refleks sukoba.

- Nije dobro da se potpaljuje i mislim da je odatle došla ova priča da bi Pink i Informer hteli da se pokažu kao jedna žestoka odbrana Vučića, a da kao Kurir navodno napada Vučića. Za Kurir je to govorio i Toma Nikolić. Dakle nismo se još navikli na slobodu govora, pisanja, suviše nam treba i tih tajnih službi i teorija zavera - kaže Janjić.

On je u izjavi za Kurir rekao da reakcije gledalaca Pinka govore o tome da ta kampanja nije dobra i pita se koji je interes Pinka i Informera da Adria medija grupa ne kupi neke novine.

- Pobrkali su se kod nas ti neki odnosi. Samo Željko ne radi dobro tu vrstu kampanje, jer vidim reakcije gledalaca. I to će on brzo da obustavi. Ako postoje neki problemi Adria media grupe (AMG) oko poreza, onda to treba da raščišćavaju poreski organi. Ako postoji problem vlasništva oko nekih novina, onda to treba da raščiste neki drugi organi. Dakle, ne vidim u čemu je direktan interes Pinka da AMG ne kupi neke novine ili da nema neke novine - izjavio je on.

(EKP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track